Λουτσέσκου “Ο ΠΑΟΚ είναι κάτι ξεχωριστό” (pic)

Σημαντικές τοποθετήσεις του 53χρονου Ρουμάνου τεχνικού του "Δικεφάλου" σε τηλεοπτική εκπομπή στην πατρίδα του

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρέθηκε γι’ ακόμη μια φορά στη Ρουμανία, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο 53χρονος Ρουμάνος προπονητής μίλησε στη διαδικτυακή εκπομπή του “sportprotv” γι’ αρκετά και σημαντικά θέματα γύρω από την καριέρα του πάντα όμως μ’ επίκεντρο τον “Δικέφαλο”. Εν αρχή του ζητήθηκε να συγκρίνει τους οπαδούς της Ραπίντ Βουκουρεστίου μ’ αυτούς του ΠΑΟΚ κι όπως είπε: «Δεν υπάρχει σύγκριση με όλο το σεβασμό. Για να καταλάβετε τι σημαίνει ΠΑΟΚ θα πρέπει να το ζήσετε. Ο ΠΑΟΚ είναι κάτι ξεχωριστό. Είναι στη Βόρεια Ελλάδα που αποτελεί το αντίπαλο δέος της Αθήνας, είναι πιο μικρή περιοχή από οικονομικής άποψης, αν θέλετε, ναι, είναι όπως η Νάπολη με τη βόρεια Ιταλία.

Και συνέχισε: «Είναι κάτι απίστευτο! Το πάθος μεταλαμπαδεύεται από πατέρα σε γιο, σε ολόκληρες γενιές οικογενειών. Όταν πάμε στο γήπεδο όλοι είναι παθιασμένοι. Ηλικιωμένοι, ζευγάρια, νέοι, άνθρωποι με δύο παιδιά στην αγκαλιά, περιμένουν το λεωφορείο να μας χαιρετήσουν. Δεν μπορείς να το συγκρίνεις. Σας λέω, η ενέργεια που απελευθερώνεται είναι απίστευτη. Βέβαια, σε στιγμές δυσκολίας όλο αυτό μπορεί να μετατραπεί σε μια τεράστια πίεση. Κάποιες φορές είναι δύσκολο να το διαχειριστείς».

Ραζβάν Λουτσέσκου

Αναφορικά με το μέλλον του και το ενδεχόμενο επιστροφής του στη Ρουμανία ήταν απόλυτος: «Νομίζω ότι είναι σωστό να μείνω στο εξωτερικό».

Κι ολοκλήρωσε ως εξής: «Στον ΠΑΟΚ βιώνω μια ιδιαίτερη κατάσταση, είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα, υπάρχουν πολλές αναμετρήσεις. Θέλω να σας πω κάτι: η περσινή χρονιά ήταν συγκλονιστική για μένα επαγγελματικά: μια θέση, ένας τελικός Κυπέλλου που χάθηκε άδικα καθώς αποφασίστηκε από τους διαιτητές και ένας προημιτελικός που παίξαμε με τη Μαρσέιγ στο Conference League. Ήταν η μεγαλύτερη ευρωπαϊκή επίδοση στην ιστορία του συλλόγου και η πρώτη φορά που μια ελληνική ομάδα έφτασε στα προημιτελικά στην Ευρώπη μετά από 22 χρόνια».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.