Παναιτωλικός – ΠΑΣ Γιάννινα 1-1 : Θρίλερ και ποδοσφαιρική “δικαιοσύνη”! (hls)

Μάλλον δίκαιη η μοιρασιά στο Αγρίνιο, έστω και σε ματς με έντονα συναισθήματα στο φινάλε, όπου ο Παναιτωλικός προηγήθηκε με τον Ντουάρτε στο 82' και ο ΠΑΣ ισοφάρισε με κεφαλιά του Εραμούσπε στο 89'!

Σε σχήμα 4-3-3 η διάταξη του Παναιτωλικού όπως την αποφάσισε ο Γιάννης Αναστασίου.
Ο Ανέστης στην εστία και στην άμυνα οι Μάλης, Χουχούμης, Μλάντεν και Λάρσον. Στη μεσαία γραμμή ξεκίνησαν οι Κολοβός, Λιάβας, Ντίας με τους Μόρσαϊ, Καρέλη, Σεγκέλια στη γραμμή κρούσης.

Με αλλαγή της τελευταίας στιγμής ξεκίνησε ο ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς στην προθέρμανση αισθάνθηκε ενοχλήσεις ο Γιάννης Κιάκος και αντικαταστάθηκε, πριν δηλωθεί η ενδεκάδα στο Φύλλο Αγώνα, από τον Τζήμα.
Ο Τσιντώτας ξεκίνησε κάτω από τα γκολπόστ με τους Σόρια, Πήλιο, Εραμούσπε και Παντελάκη στην άμυνα. Πιο μπροστά τους οι Τζίνο, Καραχάλιος, Ριένστρα και προωθημένοι, στο 4-3-3 του Θανάση Στάϊκου, οι Παμλίδης, Τζήμας, Μπάλαν.
Μπήκε δυνατά ο Παναιτωλικός, απειλώντας μόλις στο 2ο λεπτό όταν ο Σεγκέλια μέσα από την περιοχή σούταρε με τη μία, έπειτα από σέντρα του Χουχούμη, αλλά ο Τσιντώτας μπλόκαρε με δεύτερη προσπάθεια.
Μετά το δεκάλεπτο η αντίδραση των φιλοξενούμενων, που κράτησαν περισσότερο τη μπάλα στον ανοιχτό χώρο και απείλησαν στο 15’ με άστοχο σουτ του Τζίνο.
Πιο γρήγορη η κυκλοφορία των φιλοξενούμενων σε μια ισορροπημένη διαδικασία ως το τέλους του πρώτου μέρους όπου οι δύο ομάδες είχαν από ένα ακόμη επικίνδυνο σουτ. Αυτό του Σεγκέλια στο 33’ και του Ριένστρα, στην απέναντι εστία, στο 44’. Αμφότερα πάνω από τα δοκάρια!
Πιο δυνατά μπήκε και στο 2ο 45λεπτο ο Παναιτωλικός κερδίζοντας χώρους στο γήπεδο, δίχως όμως να απειλεί άμεσα.
Στο 56’ ο Παναιτωλικός απείλησε πρώτος, όταν σε διαδοχικά σουτ των Ριένστρα και Καραχάλιου, το πρώτο κόντραρε και το δεύτερο αποκρούστηκε από τον Ανέστη!
Ακολούθησαν σε ένα δίλεπτο δύο επικίνδυνα σουτ του Καρέλη – τα πρώτα του στο ματς (!) – στο 61ο και το 62ο λεπτό με την δεύτερη περίπτωση να είναι σαφώς πιο αξιόλογη ως φάση, σε πιο κοντινή απόσταση.
Στο 76’ ο Ανέστης απέκρουσε σωτήρια κοντινό πλασέ του Μπάλαν για να φτάσουμε στο 82’ όταν ο Ντουάρτε σε μια ονειρεμένη επανεμφάνιση στην ενεργό δράση – μπαίνοντας ως αλλαγή λίγα δευτερόλεπτα νωρίτερα – στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα, έπειτα από γέμισμα και κεφαλιά του Πέδρο, με ξερό σουτ έκανε το 1-0 εν μέσω ξέφρενων πανηγυρισμών!
Όμως κάπως έτσι ίσως να μην υπήρχε, σε ένα τόσο ισορροπημένο ματς, η λεγόμενη «ποδοσφαιρική δικαιοσύνη» και πάνω σε αυτό το ενδεχόμενο ήρθε η… παρέμβαση του Εραμούσπε στο 89ο λεπτό, όταν ο Αργεντινός αμυντικός προωθήθηκε και ως ιδανικός σέντερ με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 1-1!




Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου):
Ανέστης, Λιάβας, Χουχούμης, Λάρσον, Μαλής, Μλάντεν (46’ Μάρτενσον), Ντίας, Κολοβός (72’ Μπουζούκης), Σενγκέλια (88’ Χατζηδεοδωρίδης), Μόρσει (81’ Ντιουάρτε), Καρέλης (81’ Πέδρο).

ΠΑΣ Γιάννινα (Θανάσης Στάϊκος):
Τσιντώτας, Σόρια, Πήλιος, Παντελάκης, Εραμούσπε, Καραχάλιος, Τζίνο, Ριένστρα (70’ Νίνης), Παμλίδης, Τζήμας (86’ Λώλης), Μπάλαν (81’ Σταματελόπουλος).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.