Μπότο: “Ο Τάισον Είναι δυνατός παίκτης και φαίνεται μια καλή συμφωνία για εμάς. Μπορεί να πάρουμε κι άλλον” (pic)

Μεγάλη συνέντευξη σε ιταλική ιστοσελίδα έδωσε ο 56χρονος Πορτογάλος τεχνικός διευθυντής του "Δικεφάλου"

Στη συνέχεια της προοπτικής ενίσχυσης στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο του ΠΑΟΚ, τα πιο … “δυνατά” ταλέντα της ομάδας, τον Τάισον και όχι μόνον αναφέρθηκε ο Ζοζέ Μπότο σε μεγάλη συνέντευξη που έδωσε σε ιταλικό μέσο.

Συγκεκριμένα μιλώντας στο “tuttomercatoweb.com” σημείωσε: «Ακόμη ψάχνω να προσαρμοστώ στην Ελλάδα σε μια εντελώς διαφορετική ποδοσφαιρική κουλτούρα από αυτή που είχα συνηθίσει. Πρόσφατα αποκτήσαμε τον Τάισον, τον πρώην παίκτη της Σαχτάρ Ντόνετσκ για να βοηθήσει την ομάδα. Είναι δυνατός παίκτης και φαίνεται μια καλή συμφωνία για εμάςΜπορεί να πάρουμε και άλλον παίκτη».

Ο 56χρονος Πορτογάλος τεχνικός διευθυντής αναφέρθηκε και στην πρωτοπόρο της SerieAΝάπολι«Είναι η ομάδα που παίζει το πιο όμορφο ποδόσφαιρο στην Ευρώπη. Δεν ξέρω αν θα πάρει το πρωτάθλημα, το πιστεύω, αλλά είναι η ομάδα που με κάνει να κάθομαι στον καναπέ για να δω το ματς και να το απολαύσω. Όσοι αγαπούν το ποδόσφαιρο, πρέπει να ευχαριστούν τον Σπαλέτι».

Μπότο

Σ’ ερώτηση για το αν υπάρχει κάποιος παίκτης του “Δικεφάλου” που έχει ζητηθεί από τη SerieA ή που έχει τα προσόντα να παίξει στην Ιταλία; «Η Ελλάδα έχει ταλαντούχους παίκτες αλλά είναι… κρυμμένοι γιατί οι σύλλογοι δεν εμπιστεύονται τους νέους. Στον ΠΑΟΚ έχουμε δύο Έλληνες ποδοσφαιριστές που έχουν ταλέντο να παίξουν στη SerieA ή και σε άλλα μεγάλα πρωταθλήματα. Ο ένας είναι κεντρικός αμυντικός, ο Κουλιεράκης, που είναι γεννημένος το 2003, και ο άλλος είναι ο Κωνσταντέλιας, επιθετικός χαφ και εξτρέμ, γεννημένος επίσης το 2003. Υπάρχουν και ξένοι παίκτες. Για παράδειγμα, σκέφτομαι τον τερματοφύλακα Κοτάρσκι, τον Κουλιεράκη, γεννηθείς το 2000, τον Ντάντας (2000) που αγωνίζεται ως δανεικός από την Μπενφίκα ή ο Φελίπε Σοάρες του ’99. Όλοι είναι ήδη στο ραντάρ των ευρωπαϊκών συλλόγων, αλλά έχουμε και άλλους καλούς νέους ποδοσφαιριστές. Σε ηλικία και δυνατότητες είναι οι καλύτεροι».

Σε ερώτηση σχετικά με τις φιλοδοξίες που έχει για την συνέχεια της καριέρας του και αν θα τον ικανοποιούσε να αναλάβει το πόστο του αθλητικού διευθυντή σε μια ιταλική ομάδα, είπε: «Θα είμαι πάντα χαρούμενος αν είμαι σε ένα γήπεδο και με μια μπάλα δίπλα. Προφανώς η Ιταλία είναι μια χώρα όπου το ποδόσφαιρο είναι πολύ ανεπτυγμένο, επίσης κατά παράδοση, είναι ένα από τα πέντε καλύτερα πρωταθλήματα στον κόσμο. Μου αρέσει επίσης και ως χώρα, οπότε…. γιατί όχι;».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.