Ιωνικός – Βόλος 0-1: Νίκη 6άδας, ήττα “θηλιά” (hls)


Με πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο Τσιγκρίνσκι δύο λεπτά πριν το τέλος του αγώνα και εκτέλεσε εύστοχα, μετά το τσεκ στο VAR, στο 90+1′ ο Οζέγκοβιτς, ο Βόλος νίκησε 1-0 τον Ιωνικό.

Το παιχνίδι είχε ελάχιστες πραγματικά καλές φάσεις, όμως οι σπουδαίες ήρθαν για τους γηπεδούχους με τον Ελευθεριάδη στο 87΄αλλά ο Κλέιμαν έδιωξε σε κόρνερ κι έκανε ακριβώς το ίδιο, με ακόμα πιο εντυπωσιακό τρόπο στο 90+5 με ανάποδο ψαλίδι του Μάντζη κρατώντας το 0-1.

Στο πρώτο μέρος στο 31′ ο Γούλερι ανάγκασε τον Κλέιμαν στην πρώτη απόκρουση στο ματς, ενώ ο Βόλος απείλησε με δύο σερί φάσεις σε ένα λεπτό, όμως και στις δύο οι μπάλα έφυγε κόρνερ.

Στο 56′ ο Κάνιας έφτασε κοντά στο γκολ με την μπάλα στο γύρισμά του να περνά λίγο έξω από το δοκάρι και στο 72′ ο διαιτητής έδειξε πέναλτι υπέρ του Βόλου, σε μαρκάρισμα του Ρομαό στον Μπαριέντος. Όμως με την επέμβαση του VAR η απόφαση άλλαξε, αφού δεν υπήρχε επαφή μεταξύ των παικτών και ο Μπαριέντος δέχτηκε κίτρινη κάρτα για θέατρο.

Με τη νίκη του αυτή ο Βόλος μπαίνει και πάλι στο “κόλπο” της 6ης θέσης και της εισόδου του στα play offs. Την ίδια ώρα που ουσιαστικά βάζει «θηλιά» στο λαιμό του ουραγού Ιωνικού. Το γκολ του Οζέγκοβιτς είναι μόλις το πρώτο για την ομάδα του Βόλου στον β΄γύρο.

ΙΩΝΙΚΟΣ: Χουτεσιώτης – Σάκιτς, Τσιγκρίνσκι, Ούγκο Σόουζα, Βαλεριάνος – Ρομαό (92’ Καμπράλ), Κάνιας – Γούλερι (80’ Ελευθεριάδης), Λοβέρα (58’ Φαντιγκά), Σεμπά – Μάντζης.

ΒΟΛΟΣ: Κλέιμαν – Άλχο, Πίρινεν, Εσκοβάλ, Λούνα – Μπαριέντος, Μεταξάς – Τσιρίνος (74’ Κούτσιας), Μεθκίδα (81’ Καρτάλης), Ντέλετιτς – Οζέγκοβιτς (93’ Σιέλης)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.