Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ: Θα… βαρεθούν να παίζουν

ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός ή Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ αν προτιμάτε, θα κοντραριστούν τρεις φορές μέσα σε μία εβδομάδα για το Κύπελλο και το πρωτάθλημα!

Το προσεχές διάστημα θα είναι γεμάτο με… ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός! Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν μέσα σε μία εβδομάδα τρεις φορές, λες και παίζουν τελικούς πρωταθλήματος σε κάποιο άλλο… άθλημα.

Η αρχή θα γίνει στο γήπεδο της Τούμπας το βράδυ της Τετάρτης (18/01, 20:30), με τις δύο ομάδες να αναμετρώνται στο πρώτο παιχνίδι για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου.

Τέσσερα 24ώρα αργότερα (22/01, 19:30), ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί τον «Δικέφαλο του Βορρά» στη Λεωφόρο για την Super League και την επόμενη Τετάρτη (25/01) οι δύο «μονομάχοι» θα παίξουν εκ νέου στη Λεωφόρο τον δεύτερο προημιτελικό του Κυπέλλου, που θα κρίνει και το ποια ομάδα θα προκριθεί στα ημιτελικά του θεσμού.

Μυστικά προφανώς και δεν υπάρχουν, με τους δύο προπονητές να έχουν το δύσκολο έργο να «μπερδέψουν» τον αντίπαλο σε μία σειρά αγώνων που μπορεί να αποδειχθεί πολύ σημαντική για την εξέλιξη της σεζόν τόσο στο πρωτάθλημα, όσο φυσικά και στο Κύπελλο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.