ΑΕΚ: Ζητούμενο η νίκη, αλλά παραμονεύουν κίνδυνοι

Η ΑΕΚ δίνει το τρίτο σερί παιχνίδι της στην "Αγιά Σοφιά" υποδεχόμενη τον Παναιτωλικό, έχοντας ωστόσο στο πίσω μέρος του μυαλού της πως αν δεν προσέξει υπάρχει ο κίνδυνος για στραβοπάτημα.

Στη φετινή Super League με τον ανταγωνισμό να είναι πολύ υψηλός, καθώς τέσσερις ομάδες διεκδικούν τον τίτλο, κάθε ματς είναι δύσκολο και επικίνδυνο. Για την ΑΕΚ το είδαμε αυτό στα Ιωάννινα, σε ένα φαινομενικά εύκολο (στη θεωρεία) παιχνίδι απώλεσε τρεις βαθμούς. Την Κυριακή το απόγευμα, στις 16:00, η Ένωση υποδέχεται τον Παναιτωλικό που προέρχεται από βαριά εντός έδρας ήττα και σίγουρα θα θέλει να αποδείξει πράγματα.

Δείτε τι δήλωσε ο Ματίας Αλμέιδα

Όποια ομάδα και αν επισκέπτεται πλέον την “Αγιά Σοφιά” το μόνο που θα έχει στο μυαλό της είναι να καταστρέψει το παιχνίδι της ΑΕΚ. Συνεπώς και ο Παναιτωλικός λίγο-πολύ την ίδια αντιμετώπιση θα έχει στο συγκεκριμένο ματς. Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου το πρώτο πράγμα που θα επιχειρήσει να κάνει είναι να κλείσει όλους τους χώρους προς την άμυνά της και ακολούθως ότι βγει.

Η πιθανή ενδεκάδα της ΑΕΚ

Ο αγώνας μπορεί θεωρητικά να είναι εύκολος, αλλά στα δικά μου μάτι εύκολο ματς δεν υπάρχει κανένα στη φετινή Super League. Και ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα το βράδυ του Σαββάτου θεωρητικά εύκολο έργο είχε κόντρα στον ΟΦΗ, ο οποίος του έκοψε άλλους δύο βαθμούς φτάνοντας τους τέσσερις συνολικά στο φετινό πρωταθλήμα.

Κάθε ομάδα είναι επικίνδυνη, κάθε ομάδα μπορεί να κάνει τη ζημιά αν δεν είσαι προσεκτικός, αν δεν βγάλεις στο γήπεδο όλα όσα μπορείς να προσφέρεις για να κατακτήσεις τη νίκη. Η ΑΕΚ είναι πανίσχυρη στο σπίτι της, μετράει οκτώ νίκες σε ισάριθμα ματς σε πρωτάθλημα και κύπελλο και έχει δεχθεί μόλις ένα γκολ που δεν της κόστισε. Σίγουρα αυτό είναι μεγάλο πλεονέκτημα, όπως και η ώθηση που δίνει ο κόσμος της ομάδας σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι. Η ΑΕΚ είναι το φαβορί για τη νίκη και το μόνο που οφείλει να κάνει είναι να το επιβεβαιώσει μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Στα προβλήματα του Αλμέιδα προστέθηκαν οι απουσίες των Σιντιμπέ, Τζαβέλλα και Γαλανόπουλου, ενώ παραμένουν εκτός οι Γκατσίνοβιτς, Ελίασον και Μοχαμαντί.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.