ΑΕΚ: Τα προβλήματα και οι αλλαγές

Στην τελική της ευθεία μπήκε η προετοιμασία της ΑΕΚ για το ματς με τον Παναιτωλικό στην "Αγιά Σοφιά" με τον Ματίας Αλμέιδα σ' ένα ακόμα παιχνίδι να αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών.

Ο Ματίας Αλμέιδα μεσοβδόμαδα είχε την ευκαιρία να ξεκουράσει βασικά “γρανάζια” της μηχανής της ΑΕΚ, καθώς κόντρα στην Κηφισιά παρέταξε ενδεκάδα με έντεκα διαφορετικά πρόσωπα.

Για τον Κυριακάτικο αγώνα με τον Παναιτωλικό στην “Αγιά Σοφιά“, όπου η νίκη είναι μονόδρομος για την Ένωση, ο Αργεντινός τεχνικός καλείται και πάλι να αντιμετωπίσει μια σειρά από απουσίες παικτών λόγω τραυματισμών.

Ο Σιντιμπέ με το που άρχισε να παίρνει ρυθμό τραυματίστηκε στον προσαγωγό και είναι εκτός για την Κυριακή, ενώ ιαι ο Μουκουντί που έχει δεχθεί χτύπημα στο μεγάλο δάκτυλο του δεξιού ποδιού δύσκολο θα προλάβει να είναι διαθέσιμος, κάτι που σημαίνει πως ο Αλμέιδα θα προχωρήσει σε δύο αλλαγές στην άμυνα.

Εκτός παραμένουν οι Γκατσίνοβιτς, Ελίασον και Μοχαμαντί, απουσίες ωστόσο με τις οποίες η ΑΕΚ έχει μάθει να ζει μ’ αυτές και να μην την επηρεάζουν κιόλας.

Ουσιαστικά τα νέα προβλήματα για την Ένωση ενόψει Παναιτωλικού είναι οι Σιντιμπέ και Μουκουντί. Το κενό του πρώτου θα καλυφθεί δεδομένα από τον Λάζαρο Ρότα που έπαιξε και με την Κηφισιά και έχει επανέλθει πλήρως, ενώ του Καμερουνέζου που είχε κάνει την πρώτη του εμφάνιση ως αλλαγή στο ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο θα πάρει ο Σίμος Μήτογλου.

Από εκεί και έπειτα τα πράγματα είναι λίγο πιο ξεκάθαρα σε ότι έχει να κάνει τα πρόσωπα που θα απαρτίζουν την ενδεκάδα της ΑΕΚ, καθώς μετά τις ανάσες που πήραν οι βασικοί όλα δείχνουν πως θα επιστρέψουν και στο αρχικό σχήμα της Ένωσης. Υπάρχει όμως μία ακόμα προπόνηση που είναι σε εκκρεμότητα και όταν γίνει γνωστή η αποστολή θα μπορούμε να έχουμε καλύτερη εικόνα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.