ΑΕΚ: Στην “Αγιά Σοφιά” βάζει τους δικούς της κανόνες (vids)

Η ΑΕΚ ηττήθηκε στα Ιωάννινα από τον ΠΑΣ, αλλά η επιστροφή της στην "Αγιά Σοφιά" για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό θα της δώσει ξανά στοιχεία που ενδεχομένως της έλειψαν στο τελευταίο ματς.

Μετά από δεκατρία παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο Ελλάδας, η ΑΕΚ ηττήθηκε από τον ΠΑΣ Γιάννινα με 2-1 για την 16η αγωνιστική της Super League. Μια ήττα που την έφερε στο -7 από την κορυφή και τον προσεχή αντίπαλό της, Παναθηναϊκό.

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα επιστρέφει σπίτι της όπου θα βρει και πάλι στοιχεία που ενδεχομένως στερήθηκε στο πρώτο ημίχρονο του πιο πρόσφατου αγώνα της.

Η ΑΕΚ αγωνιζόμενη στη Νέα Φιλαδέλφεια αποκτά ξεχωριστή δυναμική, με τη βοήθεια του κόσμου “πνίγει” τον αντίπαλό της, κερδίζει πολλές περισσότερες μπάλες απ’ ότι συμβαίνει σε εκτός έδρας παιχνίδια (αν και με τον Βόλο δεν φάνηκε κάτι τέτοιο) και δύσκολα απειλείται απ’ όποια ομάδα και αν έχει βρεθεί φέτος στην “Αγιά Σοφιά“. Εκεί βάζει τους δικούς της κανόνες.

Με τις κατά πολλές περισσότερες ανακτήσεις μπάλας η ΑΕΚ είναι πολύ πιο παραγωγική επιθετικά, δημιουργεί σχεδόν σε κάθε επίθεση επικίνδυνη κατάσταση μπροστά από την αντίπαλη εστία, ενώ και όταν το ματς για τον Α ή Β λόγο δεν εξελίσσεται όπως θα ήθελε μπαίνει στην εξίσωση και ο κόσμος που της δίνει έξτρα ώθηση. Άλλωστε, σε έξι παιχνίδια μέχρι τώρα στην “Αγιά Σοφιά” η ΑΕΚ μετράει ισάριθμες νίκες με αντιπαλους τους Ιωνικό, Ατρόμητο, ΠΑΣ Γιάννινα, ΠΑΟΚ, ΟΦΗ και Λαμία.

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ο Ματίας Αλμέιδα μπορεί να μην έχει όλους τους παίκτες που θα ήθελε να έχει στη διάθεσή του, αλλά σίγουρα έχει πολλές επιλογές για να παρουσιάσει μια ομάδα άκρως επικίνδυνη επιθετικά. Ο Σιμάνσκι επιστρέφει, το ίδιο και ο Μάνταλος και αυτομάτως οι επιλογές για τη μέση και μπροστά είναι πολύ περισσότερες απ’ ότι στο προηγούμενο παιχνίδι.

Με τόσες λύσεις από τη μέση και μπροστά είναι παρακινδυνευμένο για οποιαδήποτε πρόβλεψη τόσο συστήματος, όσο και προσώπων διότι όλοι έχουν πιθανότητες να βρίσκονται στο αρχικό σχήμα. Ουσιαστικά το μοναδικό πρόβλημα για το ματς με τον Παναθηναϊκό είναι ο Ρότα, αλλά και εκεί το κενό του καλείται να το καλύψει ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ. Ένας παίκτης έμπειρος και ποιοτικός, δεν ξέχασε ξαφνικά τη μπάλα ο Γάλλος μπακ, μην τρελαθούμε κιόλας…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.