Βέρμπιτς: «Δε θα είναι καθοριστικό το ντέρμπι με την ΑΕΚ»

Ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς υποστήριξε πως το επικείμενο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ, δε θα είναι καθοριστικό για το πρωτάθλημα.

Ο Σλοβένος μεσοεπιθετικός αναφέρθηκε στη νίκη 1-0 του Παναθηναϊκού επί του Λεβαδειακού, αλλά και στον αγώνα της Κυριακής. Ο Βέρμπιτς υποστήριξε πως το συγκεκριμένο ματς είναι σημαντικό, όμως δε θα κρίνει τον τίτλο. Παράλληλα, συμπλήρωσε πως η ομάδα του θα πάει στην «Αγιά Σοφιά» με καλή ψυχολογία. Ο Βέρμπιτς μίλησε στην εφημερίδα «Sportday». Αναλυτικά δήλωσε:

Για τη νίκη επί του Λεβαδειακού: “Το χρειαζόμασταν αυτό το αποτέλεσμα, αυτή τη νίκη μετά τις δύο ισοπαλίες στα πρώτα παιχνίδια του β’ γύρου. Αλλά και πάλι στάθηκαν, ορισμένοι σε αυτές τις δύο ισοπαλίες, ενώ σε 16 αγώνες έχουμε 14 νίκες και τρία ισόπαλα αποτελέσματα. Επιστρέψαμε στις νίκες, θα αναλύσουμε το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, αλλά προσωπικά κρατάω τους τρεις βαθμούς. Ακόμα και μεγαλύτερες ομάδες από εμάς. Όπως η Ρεάλ και η Σίτι, έχουν κι άσχημα αποτελέσματα. Κανείς δεν νικάει σε όλους τους αγώνες, κανείς σύλλογος δεν μπορεί να επικρατήσει σε όλα τα ματς που θα δώσει. Είναι πολύ φυσιολογικό να συμβαίνει αυτό. Στο ματς με τον Λεβαδειακό είχαμε περισσότερες ευκαιρίες απ’ τον αντίπαλό μας. Συμφωνώ ότι δεν παίξαμε όσο καλά θα θέλαμε ή μπορούσαμε, αλλά αξίζαμε τη νίκη κι ό,τι έχουμε κάνει μέχρι σήμερα”.

Για την εικόνα της ομάδας του: “Όταν προηγείσαι με 1-0 και είσαι πρώτος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος, πρέπει να αποδέχεσαι όλες τις παραμέτρους ενός αγώνα. Κόντρα στον Λεβαδειακό παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο, είχαμε τον έλεγχο του αγώνα κι εκτός από το γκολ, είχαμε και 2-3 ευκαιρίες, αλλά και το δοκάρι του Σπόραρ. Θα χρειαστεί σε κάποιες περιπτώσεις να κρατήσεις και να προφυλάξεις το αποτέλεσμα. Είναι λογικό. ¨Ετσι θα πρέπει να συμπεριφερόμαστε ως πρωτοπόροι στη Superleague και ως ομάδα που την κυνηγούν οι υπόλοιποι. Κι αυτό θα χρειαστεί να το κάνουμε σε αρκετές περιπτώσεις για να μείνουμε εκεί, στην πρώτη θέση.

Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ: “Είναι σημαντικός για αγώνας για τη συνέχεια, αλλά όχι καθοριστικός. Και είναι σημαντικό για μας, για τον κόσμο μας, για όλους το γεγονός ότι πήραμε τη νίκη στο τελευταίο παιχνίδι και θα πάμε για να παίξουμε με καλή ψυχολογία και σωστή νοοτροπία και σε αυτό τον αγώνα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.