ΑΕΚ: Με φόρα για νίκη και καλή χρονιά (vid)

Η ΑΕΚ εκκινεί τις υποχρεώσεις της στο 2023 με παιχνίδι στα Ιωάννινα κόντρα στον τοπικό ΠΑΣ και με φόρα από τις προηγούμενες εμφανίσεις της θέλει να προσθέσει ακόμα μία νίκη.

Με έντεκα ματς αήττητη και τρεις σερί νίκες σε πρωτάθλημα και κύπελλο Ελλάδας η ΑΕΚ δείχνει και είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Με όπλο το καλό κλίμα και την αυτοπεποίθηση που έχει αποκτήσει από τις προηγούμενες επιτυχίες της θέλει το 2023 να την βρει με μία ακόμα νίκη, αυτή τη φορά στα Ιωάννινα κόντρα στον τοπικό ΠΑΣ που έδειξε και εναντίον του Ολυμπιακού πως έχει τον τρόπο να κάνει τη ζημιά.

Ο Ματίας Αλμέιδα γνωρίζει πως κανένα ματς δεν είναι εύκολο, συνεπώς θα έχει μεριμνήσει έτσι ώστε οι παίκτες του να έχουν στο μυαλό τους πρώτα το ματς με τον ΠΑΣ και μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Δείτε τι είπε στο Novasports ο Ματίας Αλμέιδα

Αγωνιστικά προβλήματα σαφώς και υπάρχουν, όμως η φετινή ΑΕΚ έχει δείξει πως μπορεί να ξεπεράσει κάθε εμπόδιο που προκύπτει εκ των έσω, οπότε η ξαφνική απώλεια του Ρότα και η… προγραμματισμένη του Σιμάνσκι δεν θα προκαλέσουν ανησυχία στον Αργεντινό προπονητή.

Εκτός των δύο προαναφερθέντων στους απόντες προστέθηκε η απώλεια του Φράνσον λόγω ίωσης, αλλά και οι γνωστοί Μάνταλος, Γκατσίνοβιτς, Ελίασον, Μοχαμαντί.

Σε ότι έχει να κάνει με την ενδεκάδα της ΑΕΚ, ο Ματίας Αλμέιδα σπανίως πειράζει την ομάδα που στο προηγούμενο παιχνίδι έχει κερδίσει και μάλιστα με άνετο τρόπο. Συνεπώς, με δεδομένη την απουσία του Σιμάνσκι, ο Αργεντινός θα πρέπει να καλύψει το κενό του Πολωνού, με τον Γαλανόπουλο να είναι ο επικρατέστερος για να πάρει τη θέση του. Τη θέση του Ρότα θα πάρει ο Σιντιμπέ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.