Ατρόμητος-ΠΑΟΚ 1-1: Μοιρασιά στο Περιστέρι (hls)

Ο ΠΑΟΚ ήταν ανώτερος στο α’ μέρος, με μαέστρο τον Κωνσταντέλια, σκόρερ τον Ολιβέιρα και δοκάρι με τον Ράφα Σοάρες, απάντησε ο Ατρόμητος στο β’ μέρος με γκολ του Κούεν που ήρθε από τον πάγκο

Δεν είχε νικητή το παιχνίδι που έγινε στο Περιστέρι. Ατρόμητος και ΠΑΟΚ αναδείχθηκαν ισόπαλοι, 1-1. Ο ΠΑΟΚ είχε ένα πολύ καλό α’ μέρος. Ο Κωνσταντέλιας ήταν εξαιρετικός, ο Ολιβέιρα σκόραρε στο 26’, η ομάδα του Λουτσέσκου είχε και δοκάρι.

Ο Ατρόμητος ισορρόπησε το παιχνίδι στο β’ μέρος και βρήκε γκολ ισοφάρισης με κεφαλιά του Κούεν (το πρώτο που δέχτηκε ο ΠΑΟΚ μετά από 5 παιχνίδια) για το 1-1 με τον σκόρερ του Ατρόμητου να περνάει στο παιχνίδι στο 65’. 

Ο Ολιβέιρα σκόραρε για πέμπτο σερί παιχνίδι, έχει πλέον 7 γκολ στη σεζόν, τα 6 είναι για το Πρωτάθλημα, το γκολ του Κούεν ήταν το πρώτο του με τον Ατρόμητο, στην 15η συμμετοχή του στη σεζόν. 

Τα σχέδια των προπονητών 

Ο Κόουλμαν άρχισε το παιχνίδια διάταξη 4-3-3 για τον Ατρόμητο, με Γιαννιώτη στην εστία, Στρούγγη και Χατζηισαΐα κεντρικό αμυντικό δίδυμο, Κεσχρίντα δεξιά, Ντε Μποκ αριστερά, κεντρικό χαφ τον Έρλινγκμαρκ, δεξιά τον Φριτζόνσον, αριστερά τον Οικονομίδη, δεξιά στην επίθεση τον Ροτάριου, αριστερά τον Ρομπάιγ και στην κορυφή ο Κιάρτανσον.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου με διάταξη 4-2-3-1 για τον ΠΑΟΚ, είχε στην εστία τον Κοτάρσκι, αριστερά στην άμυνα τον Ράφα Σοάρες, δεξιά τον Βιεϊρίνια, Κουλιεράκης και Ίνγκασον, το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Σβαμπ και Ντόουγκλας ήταν οι δύο αμυντικοί χαφ, δεξιά στο κέντρο ο Ζίβκοβιτς, αριστερά ο Νάρεϊ, Κωνσταντέλιας ήταν σε ρόλο επιτελικού μέσου και στην επίθεση ο Ολιβέιρα.

Ίωση ο Σάστρε

Το πρόβλημα της τελευταίας στιγμή για τον ΠΑΟΚ ήταν ο Σάστρε. Ο Ισπανός που ήταν βασικός υποψήφιος για τη θέση του δεξιού μπακ, έμεινε εκτός λόγω ίωσης και τη θέση του πήρε ο Βιεϊρίνια.

Με κυριαρχία ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι. Στο 2’ ο Ολιβέιρα είχε σουτ από καλή θέση άουτ, στο 8’ ο Αουγκούστο έκανε σουτ και έστειλε την μπάλα άουτ. Η τριάδα πίσω από τον Ολιβέιρα έδινε ρυθμό ενώ ήταν αρκετές οι φορές που από τα αριστερά κυρίως με τις προωθήσεις του Ράφα Σοάρες, ο ΠΑΟΚ έπαιζε από τις πτέρυγες. Ο ΠΑΟΚ κέρδισε μέτρα στο γήπεδο, δεν απειλούταν από τους γηπεδούχους. Στο 20λεπτο,το ποσοστό κατοχής μπάλας ήταν 44%-56% για τον ΠΑΟΚ που είχε 3(1) τελικές ενώ ο Ατρόμητος δεν είχε τελική στο παιχνίδι.

Στον ρυθμό του Κωνσταντέλια, γκολ με Ολιβέιρα και δοκάρι

Από ένα σημείο και μετά στο παιχνίδι άρχισε να παίζει ηγετικό ρόλο για τον ΠΑΟΚ ο Κωνσταντέλιας. Σε μια συνολικά καλή απόδοση από την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, ο 19χρονος έκανε σπουδαία πράγματα. Στο 23’ βγάζει την εξαιρετική ασίστ για τον Ολιβέιρα που βγήκε τετ-α-τετ με τον Γιαννιώτη και πλάσαρε στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα. Η φάση ελέγχθηκε από τον VAR για το αν υπάρχει οφ-σάιντ και στο 26’ ο Κουτσιαύτης έδειξε σέντρα για το 0-1.

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε επιθετικά και στο 34’ είχε και δοκάρι. Άλλη μία εξαιρετική προσπάθεια από τον Κωνσταντέλια που από τα αριστερά πέρασε από τον Κεσχρίντα, έδωσε την πάσα στον Ράφα Σοάρες, πλασέ στην κίνηση από τον Πορτογάλο, η μπάλα στο δοκάρι του Γιαννιώτη. Ο Κωνσταντέλιας είχε και ένα σουτ στο 38’ που μπλόκαρε ο Γιαννιώτης. 

Ο Ατρόμητος, στο πρώτο μέρος, μόνο σε δύο περιπτώσεις έγινε επικίνδυνος για την εστία του Κοτάρσκι. Στην πρώτη περίπτωση, στο 39’ ο Κεσχρίντα έκανε τη σέντρα, ο Φριτζόνσον -υπό πίεση Βιεϊρίνια- δεν έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα πέρασε στο πλάι και στο 45’ πάλι από τα δεξιά με τον Κεσχρίντα, πάλι η σέντρα, ο Φριτζόνσον δεν έπιασε το σουτ όπως ήθελε, ο Κοτάρσκι μπλόκατε. 

Στο 64%-36% ο ΠΑΟΚ

Στα στατιστικά του πρώτου μέρος, η κατοχή ήταν 64%-36% για τον ΠΑΟΚ που είχε και τις τελικές υπέρ του με 8(3)-3(1). 

Ευκαιρία με τον Ροτάριου

Στο β’ μέρος, η πρώτη ευκαιρία ήταν στον Ατρόμητο. Στο 52’ ο Ροτάριου πέρασε από τον Κουλιεράκη και από πλάγια θέση, από τα δεξιά, απέναντι από τον Κοτάρσκι σουτάρει δυνατά και στέλνει την μπάλα άουτ.

Τρεις αλλαγές από Κόουλμαν

Στο 65’ ο Κόουλμαν έκανε τρεις αλλαγές στο παιχνίδι. Τζαβίδας, Κλωναρίδης και Κουέν πήραν τις θέσεις των Κιάρτανσον, Ρομπάιγ και Οικονομίδη αντίστοιχα.

Το γκολ ο Κούεν

Ένας από τους παίκτες που ήρθανε από τον πάγκο του Ατρόμητου, ωςαλλαγή στο παιχνίδι στο 65′ ήταν ο σκόρερ. Στο 72′, ο Αυστριακός, με κεφαλιά, έκανε το 1-1

Δύο αλλαγές από τον Λουτσέσκου

Στο 76’ ο Λουτσέσκου έκανε δύο αλλαγές. Ο Λύρατζης και ο Μπράντον παίρνουν τις θέσεις των Βιεϊρίνια και Ολιβέιρα αντίστοιχα. Ο Λύρατζης επιστρέφει στην αγωνιστική δράση για τον ΠΑΟΚ, μετά από δύο μήνες, μετά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, στις 23 Οκτωβρίου.

Οσο περνούσε η ώρα, οι δύο ομάδες έδειχναν αρκετά προσεκτικές στον τρόπο που κινούνταν στο γήπεδο. Ο ΠΑΟΚ αύξησε τον ρυθμό του προς το τέλος, είχε επιθέσεις και στις καθυστερήσεις, ανεβάζοντας τις γραμμές του, ο Κωνσταντέλιας στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων έδωσε με τακουνάκι στον Ινγκασον για το τετ-α-τετ, πρόλαβε ο Χατζηισαϊας έδιωξε σε κόρνερ.

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Χατζηισαϊας, Στρούγγης, Ντε Μποκ, Οικονομίδης (65’ Κούεν), Φριντζόνσον, Έρλινγκμαρκ, Ροτάριου (85′ Τζοβάρας), Ρομπάιγ (65’ Κλωναρίδης), Κιάρτανσον (65’ Τζαβίδας)

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια (76’ Λύρατζης), Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ (85′ Ντάντας), Αουγκούστο, Νάρεϊ (84′ Μουργκ), Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Ολιβέιρα (76’ Μπράντον)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.