Ολυμπιακός: Η αναζήτηση του φέρελπι Λάιντνερ

Ο Ντορόν Λάιντνερ δεν έχει ακόμα πείσει για το πλούσιο ταλέντο του, το οποίο ευαγγελίστηκαν πολλοί!

Η άφιξη του Ντορόν Λάιντνερ προκάλεσε ενθουσιασμό και αισιοδοξία στους φίλους του Ολυμπιακού, καθώς ο 20χρονος Ισραηλινός ήρθε “ψημένος” με 18 παιχνίδια πρωταθλήματος στη Χάποελ Τελ Αβίβ την περασμένη σεζόν. Οι “ερυθρόλευκοι” δαπάνησαν ένα σημαντικό ποσό για την απόκτηση του και ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ απέκτησε έναν σημαντικό ανταγωνιστή στο αριστερό άκρο της άμυνας των Πειραιωτών. Το τελευταίο μόνο στα λόγια, καθώς παρουσιάστηκε ένα πρόβλημα στην έκδοση κοινοτικού διαβατηρίου για τον Λάιντνερ, με αποτέλεσμα να μένει γι’ αρκετούς μήνες εκτός εξίσωσης απ’ τους τεχνικούς του Ολυμπιακού.

Ακόμα περιμένει την πρώτη του συμμετοχή στον Ολυμπιακό ο Λάιντνερ. ΠΗΓΗ: In Time Sports

Ο νεαρός Ισραηλινός έπρεπε να περιμένει μέχρι τις 8 Νοεμβρίου του 2022 και το εκτός έδρας ματς με τον Λεβαδειακό για τη Super League, για να συμπεριληφθεί για πρώτη φορά στην αποστολή της πρώτης ομάδας. Ο Μίτσελ τον πήρε μαζί του στη Λιβαδειά, αλλα… βασανιστικά τον άφησε με τη χαρά και τον “έκοψε” απ’ την τελική 20αδα. Ο Λάιντνερ βρήκε αγωνιστικά λεπτά μόνο με τον Ολυμπιακό Β΄. Ο Ισραηλινός αμυντικός έχει αγωνιστεί σε τρία ματς, με Καλαμάτα, Καλλιθέα και Προοδευτική, χωρίς ωστόσο να έχει καταφέρει να ξεχωρίσει με κάποιον τρόπο. Την ίδια ώρα ο Λάιντνερ καλείται σταθερά στην εθνική του ομάδα και αγωνίζεται ως βασικός, έχοντας μετρήσει τρεις συμμετοχές με το εθνόσημο από τότε που φόρεσε την “ερυθρόλευκη” φανέλα. Ο ίδιος μάλιστα σε δηλώσεις του πριν εκδοθεί το διαβατήριο του είχε εμφανιστεί γεμάτος αυτοπεποίθηση και έτοιμος να πάρει παλέψει για τη θέση του βασικού αριστερού μπακ του Ολυμπιακού.

Ήρθε με “δάφνες” ο Ισραηλινός. ΠΗΓΗ: In Time Sports

Τις τελευταίες ημέρες υπάρχει κινητικότητα σε ό,τι αφορά την αναζήτηση ποδοσφαιριστή για το αριστερό άκρο της άμυνας λόγω του πιθανού “ντόμινο” που μπορεί να προκληθεί λόγω της πώλησης Ρέαμπτσιουκ ή της αποχώρησης Μαρσέλο στη μεταγραφική περίοδο που έρχεται. Ο Τόνι Λάτο, ο Άαρον Μάρτιν, αλλά και ο Αρτούρ Μαζουακού απασχόλησαν την επικαιρότητα, μέσω των ρεπορτάζ σε Ελλάδα, Ισπανία και Τουρκία. Πουθενά δεν αναφέρεται το όνομα Λάιντνερ, ούτε φαίνεται να είναι “ζεστός” ο Μίτσελ ώστε να τον εντάξει στην εξίσωση του ρόστερ. Την ίδια ώρα το footbal-observatory.com δηλαδή το Διεθνές Κέντρο Αθλητικών Σπουδών συμπεριλαμβάνει τον Ισραηλινό στους δέκα πλέον υποσχόμενους αριστερούς οπισθοφύλακες που μάλιστα μπορούν να αποδώσουν και επιθετικά (two way left backs). Στην πρώτη θέση βρίσκεται ο Νούνο Μέντες της Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ ο Λάιντνερ πλασάρεται δέκατος.

Μένει να δούμε αν ο Μίτσελ περιμένει κάτι περισσότερο απ’ τον Λάιντνερ εν όψει της συνέχειας ή αν η απόφαση του για περιορισμένο ή μηδενικό χρόνο είναι τελεσίδικη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.