ΑΕΚ: Φιλανθρωπικό γκαλά στην “Αγιά Σοφιά”

Φιλανθρωπικό γκαλά παρουσία Δημήτρη Μελισσανίδη, αλλά και του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΚ διεξήχθη στην "Αγιά Σοφιά" το βράδυ της Πέμπτης.

Μία μέρα μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί της Λαμίας, διοίκηση και ποδοσφαιρικό τμήμα συναντήθηκαν ξανά στην “Αγιά Σοφιά“, αυτή τη φορά για φιλανθρωπικό γκαλά που οργάνωσε η Ένωση.

Στο φιλανθρωπικό γκαλά το παρών έδωσε ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος είχε θερμό τετ-α-τετ με τον Ματίας Αλμέιδα, ενώ συνομίλησε και με τους παίκτες της ομάδας.

Παρόντες ήταν όλα τα μέλη του τεχνικού τιμ της ΑΕΚ και οι παίκτες της ομάδας, με το κλίμα να είναι εορταστικό στους εσωτερικούς χώρους των επισήμων του γηπέδου.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΑΕΚ:

“Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (22/12) το φιλανθρωπικό Gala της ΠΑΕ ΑΕΚ στην Αίθουσα VIP Lounge της OPAP Arena.

Τα έσοδα από την εκδήλωση, θα διατεθούν για το συσσίτιο της Αγίας Τριάδας, που γίνεται υπό την αιγίδα της Κοινότητας Σταυροδρομίου. Αφορά την κάλυψη όλων των μεσημεριανών γευμάτων για τα ομογενειακά σχολεία της περιοχής του Πέραν στην Κωνσταντινούπολη. Δηλαδή το Ζάππειο, το Ζωγράφειο και το Δημιουργικό Εργαστήρι.

Ήταν μια ξεχωριστή βραδιά και αποτέλεσε ευχάριστο γεγονός ότι στην πρόσκληση της οικογένειας της ΑΕΚ και προσωπικά του κ. Δημήτρη Μελισσανίδη, η ανταπόκριση ξεπέρασε κάθε προσδοκία, καθώς εξαντλήθηκαν όλες οι προσκλήσεις που είχαν κυκλοφορήσει.

Μέσα στο κλίμα των γιορτινών ημερών, η οικογένεια της ΑΕΚ και τα μέλη της που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, έχουν κάθε λόγο να αισθάνονται ικανοποίηση για το αποτέλεσμα της πρωτοβουλίας για την ενίσχυση του συσσιτίου των ομογενειακών σχολείων στο Πέραν.

Η εκδήλωση άρχισε λίγο μετά τις 8 το βράδυ με το επίσημο καλωσόρισμα από τον Σύμβουλο Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Γιάννη Καραλή. Στη συνέχεια ακολούθησε το καλλιτεχνικό πρόγραμμα της εκδήλωσης, με πρωταγωνιστές τη Νίνα Λότσαρη και τον Αντώνη Domino.

Εκτός από τους φίλους της ομάδας, μεταξύ των οποίων πολλά εκλεκτά μέλη της κοινωνίας της ΑΕΚ, που υποστήριξαν με την παρουσία τους το φιλανθρωπικό Gala, το «παρών» έδωσαν επίσης οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας, που αξίζει να σημειωθεί πως στήριξαν με την σειρά τους έμπρακτα τον σκοπό της εκδήλωσης.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει ιδιαίτερα τις εταιρείες Alexandrion Wines & Spirits και Studio 7 για την υποστήριξη στην διοργάνωση της εκδήλωση”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.