ΑΕΚ: Νίκη για την Κ17 κόντρα στον Πανιώνιο!

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις τις για το 2022 με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, επικρατώντας του Πανιωνίου με 3-2.

Η ομάδα Κ17 της ΑΕΚ νίκησε 3-2 την αντίστοιχη του Πανιωνίου στον εντός έδρας αγώνα για τη 4η αγωνιστική της Β’ φάσης του Πρωταθλήματος Κ17 της Super League 2022-23 που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Γαλατσίου.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν μπροστά στο σκορ στο 9ο λεπτό με το πέναλτι που κέρδισε ο Μπούσιος και εκτέλεσε ο Κολοκοτρώνης. Ο Πανιώνιος όμως αντέδρασε και έφτασε κοντά στο γκολ σε τρεις περιπτώσεις, αναγκάζοντας τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ Αναργύρου σε δύσκολες επεμβάσεις.

Η ισοφάριση ήρθε τελικά στο 22′ με γκολ του Τερζή που εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας της ΑΕΚ. Το 1-1 ήταν και το σκορ του ημιχρόνου, αφού και ο γκολκίπερ του Πανιωνίου Καλόσακας επενέβη αποτελεσματικά με τη σειρά του σε επικίνδυνα σουτ του Κολοκοτρώνη και του Ανδριώτη στο 34′ και 37′ αντίστοιχα.

Ο Πανιώνιος ανέτρεψε την κατάσταση με ένα εντυπωσιακό σουτ του Τερζή έξω από την περιοχή που κατέληξε στα δίχτυα στο 52′, όμως η ΑΕΚ απάντησε με ένα πέναλτι που κέρδισε ο Παλαιολόγου και αξιοποίησε ο Κολοκοτρώνης στο 64′.

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την ανατροπή στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων με το γκολ που σημείωσε με κεφαλιά ο κεντρικός αμυντικός Παντελής Παπαζήσης μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ελέζι. Στο 94′ ο Κολοκοτρώνης είχε σουτ στο οριζόντιο δοκάρι.

Ο Πανιώνιος ολοκλήρωσε τον αγώνα με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Θεοχαροπούλου στο 85′.

ΑΕΚ (Πέτρος Τασουνίδης): Αναργύρου, Τσιρδήμος (46′ Ψυρόπουλος), Μπούσιος, Παπαζήσης, Μαρκόπουλος, Ντάνι (88′ Ζούλιας) Παλαιολόγου (77′ Ελέζι) Νώα (46′ Αβράσογλου) Ανδριώτης (65′ Ράπτης) Κολοκοτρώνης, Δασκαλόπουλος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.