Ολυμπιακός: Ποιο θα είναι το νέο του προφίλ

Πως θα χρησιμοποιήσει ο Μίτσελ τη χειμερινή προετοιμασία για το νέο προφίλ του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός άφησε πίσω του τη χειμερινή προετοιμασία της Ισπανίας και αρχικά στρέφει το βλέμμα στο αυριανό (10/12) φιλικό με τη Νότιγχαμ Φόρεστ και στη συνέχεια στα επίσημα ματς με τον Ατρόμητο για το κύπελλο (15/12) και τον ΠΑΣ Γιάννινα (21/12, 20.00, NS Prime) για τη Super League. Ο Μίτσελ δούλεψε αρκετά στοιχεία στην Εστεπόνα. Εκτός απ’ τα συστήματα επικεντρώθηκε και σε πρόσωπα, τα οποία θα βοηθήσουν στη συνέχεια της σεζόν. Οι παίκτες οι οποίοι έρχονται με φόρα για να δώσουν τη βοήθεια τους είναι οι Κασάμι, Φορτούνης και Μαρσέλο.

Οι διατάξεις

Σε ό,τι αφορά τους σχηματισμούς ξεχώρισε το 4-3-3, το οποίο ο Μίτσελ χρησιμοποίησε με Χάντερσφιλντ και Σταντάρ Λιέγης. Το 4-2-3-1 είναι επίσης ένας σχηματισμός τον οποίο εμπιστεύεται ο Μίτσελ, καθώς του δίνει πολλές επιλογές μετασχηματισμού. Το 4-4-2 δεν το θεωρεί “ντεμοντέ” ο Ισπανός και θα το δούμε απ’ τον Ολυμπιακό, όταν θέλει να δημιουργήσει συνθήκες επιπλέον πίεσης στις αντίπαλες περιοχές.

Τα πρόσωπα – κλειδιά

Ο Παϊτίμ Κασάμι είναι ένας παίκτης με πολυμορφικά στοιχεία, ο οποίος μπορεί να συνεισφέρει τόσο στο 4-3-3, όσο και στο 4-2-3-1. Ο Ελβετός μπορεί να δράσει τόσο ως “εξάρι”, όσο και ως “οκτάρι” και ν’ ακουμπήσει στην πληθωρικότητα του Γιάν Εμβιλά στη μεσαία γραμμή. Ο Χάμες Ροντρίγκες ταιριάζει “κουτί” στο 4-3-2-1, καθώς μπορεί να λειτουργήσει με επιτυχία σε ελεύθερο ρόλο πίσω απ’ τον επιθετικό, όσο και σαν δεύτερος φόρ, όταν το επιτρέπουν οι συνθήκες του εκάστοτε αγώνα. Στο 4-4-2 ο Μίτσελ εκμεταλλεύεται παράλληλα την παρουσία των Ελ Αραμπί και Μπακαμπού στο ρόστερ. Δύο φορ με διαφορετικό στυλ παιχνιδιού, που έχουν δείξει πως μπορούν να συνεργαστούν αρμονικά και με επιτυχία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.