Ολυμπιακός: Το ταμείο του Μουντιάλ

Οι διεθνείς του Ολυμπιακού αποχαιρέτησαν το παγκόσμιο κύπελλο και οι Πειραιώτες κάνουν... ταμείο.

Οι διεθνείς του Ολυμπιακού που συμμετείχαν στο παγκόσμιο κύπελλο του Κατάρ αποχαιρέτησαν και τη φάση των νοκ άουτ αναμετρήσεων μετά τους αποκλεισμούς της Νότιας Κορέας απ’ τη Βραζιλία και της Σενεγάλης απ’ την Αγγλία. Οι Χουάνγκ Ιν Μπομ και Ουί Τζο με τη Νότια Κορέα, ο Παπέ Σισέ με τη Σενεγάλη και ο Πιέρ Κούντε με το Καμερούν αγωνίστηκαν άλλος λιγότερο και άλλος περισσότερο στα γήπεδα του Κατάρ. Οι διεθνείς αφού κάνουν ολιγοήμερες διακοπές θα ενσωματωθούν εκ νέου με το σύνολο του Μίτσελ στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη.

Απ’ τους παίκτες που αναφέραμε πιο πάνω ξεχώρισαν περισσότερο ο Ιν Μπομ με την Κορέα και ο Κούντε με το Καμερούν. Αναφορικά με τον Κορεάτη, ο Μίτσελ τον υπολογίζει μεταξύ των βασικών του επιλογών για τη συνέχεια, ενώ ο Κούντε βρίσκεται γι’ ακόμη μια φορά μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, ειδικότερα μετά την άνοδο του Παϊτίμ Κασάμι στα πλάνα του Μίτσελ.

O Κούντε αγωνίστηκε στο Μουντιάλ για 67 λεπτά στο παιχνίδι του Καμερούν με τη Σερβία (3-3) και για 68 λεπτά στην ματς “βιτρίνα” με τη Βραζιλία (1-0). Ο μέσος του Ολυμπιακού άφησε θετικό πρόσημο στα γήπεδα του Κατάρ και με κληρονομιά την παρουσία του στην Μπουντεσλίγκα, αλλά και εν μέρει στον Ολυμπιακό αναμένεται να προσεκλύσει το ενδιαφέρον ευρωπαϊκών συλλόγων.

Ο Ιν Μπομ συνέχισε το ίδιο εντυπωσιακά και στο παγκόσμιο κύπελλο, όπως με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Με τη Νότια Κορέα αγωνίστηκε και στα τέσσερα ματς που έδωσαν οι Ασιάτες στο Κατάρ. Είχε τρία 90λεπτα στη φάση των ομίλων με Ουρουγουάη (0-0), Γκάνα (2-3) και Πορτογαλία (2-1), ενώ στο μεγάλο ματς με τη Βραζιλία αγωνίστηκε για 65 λεπτά στο τελικό 4-1. Πρωταγωνίστησε αρνητικά στο τρίτο γκολ της Σελεσάο, πέφτοντας στην παγίδα της τεχνικής του Ριτσάρλισον, ωστόσο η συγκεκριμένη φάση δεν είναι δυνατό να σβήσει την εξαιρετική του παρουσία στο Μουντιάλ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.