Ολυμπιακός: Ανακαίνιση στους πάγκους του “Καραϊσκάκη” (pics)

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός προχώρησε σε νέα ανανέωση του φαληρικού γηπέδου.

Το νέο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” αποτελεί απ’ το 2004 τη σύγχρονη έδρα του Ολυμπιακού, μεταφέροντας στη σύγχρονη εποχή την πλούσια ιστορία της παραδοσιακής έδρας των Πειραιωτών. Η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός σταδιακά προχωρά σε ανανέωση της εικόνας του γηπέδου και βελτίωση τόσο των εξωτερικών, όσο και τωνεσωτερικών χώρων. Η διακοπή για το παγκοσμίο κύπελλο ήταν μια εξαιρετική ευκαιρία για νέες εργασίες και με την επανέναρξη της αγωνιστικής δράσης θα γίνουν τα… αποκαλυπτήρια!

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

“Στο γήπεδό μας «Γ. Καραϊσκάκης» τοποθετήθηκαν από τους τεχνικούς του γηπέδου οι καινούργιοι πάγκοι των αναπληρωματικών ποδοσφαιριστών αλλά και του τεχνικού τιμ του Ολυμπιακού, όπως και αυτοί των φιλοξενούμενων ομάδων. Όπως επίσης κατασκευάστηκαν στα ίδια πρότυπα και οι θέσεις 4ου διαιτητή, παρατηρητή και ιατρού αγώνα, πάντα σύμφωνα με τις τελευταίες απαιτήσεις της UEFA.

Να σημειωθεί πως τα καθίσματα των πάγκων κατασκευάστηκαν σε γνωστό εργοστάσιο της Ιταλίας, ενώ φυσικά σε όλες τις θέσεις υπάρχει και το σήμα του Ολυμπιακού, όπως και καλύμματα για όλους τους πάγκους έτσι ώστε να προστατεύονται από τις κακές καιρικές συνθήκες.

Οι πάγκοι είναι έτοιμοι προς χρήση, κάτι το οποίο σημαίνει πως στον φιλικό αγώνα του Ολυμπιακού με τη Νότιγχαμ Φόρεστ το Σάββατο θα είναι κανονικά διαθέσιμοι”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.