Ολυμπιακός: Χαμόγελα και προβληματισμοί απ’ την Εστεπόνα

Ή γιατί τα πρώτα είναι περισσότερα απ' τους δεύτερους.

Προετοιμασία ήταν και -σχεδόν- πάει! Η πρωτόγνωρη διαδικασία ολοκληρωνεται για τον Ολυμπιακό του Μίτσελ, που επιστρέφει στην Αθήνα και… σηκώνει μανίκια για τη συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Ο Ολυμπιακός θα ενισχυθεί άμεσα στις θέσεις που “πονάει”, όμως για τον Μίτσελ η προετοιμασία της Εστεπόνα ήταν μια εξαιρετική ευκαιρία να δέσει περισσότερο τον ήδη υπάρχοντα κορμό στον οποίο υπολογίζει. Απ’ το διάστημα της προετοιμασίας προέκυψαν χαμόγελα, αλλά και προβληματισμοί.

Ο Φορτούνης είναι εδώ!

Ο Μίτσελ υπολογίζει πλέον 100% στον Κώστα Φορτούνη, ο οποίος έχει επιστρέψει ψυχή τε και σώματι στο προσκήνιο. Ο Έλληνας μέσος έχει συμφιλιωθεί με την ανάγκη να δουλέψει σκληρά για να κερδίσει τη θέση του στην ενδεκάδα και με τη βοήθεια του πλούσιου ταλέντου του, φαίνεται να έχει ξεπεράσει το προηγούμενο δύσκολο διάστημα.

Ο Μαρσέλο θέλει να βοηθήσει

Η άφιξη του Μαρσέλο στον Ολυμπιακό προκάλεσε φρενίτιδα στους φίλους του Ολυμπιακού, ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για τον Βραζιλιάνο σταρ στον Πειραιά. Απ’ την έντονη φημολογία αποχώρησης, ο Μαρσέλο βρέθηκε στο αεροπλάνο για Ισπανία και έδειξε στα φιλικά πως μπορεί να βοηθήσει. Αρκεί βέβαια να μη σταματήσει να δουλεύει, θεωρώντας τη θέση του στο ρόστερ “καπαρωμένη”.

Ο Ελ Αραμπί βρήκε δίκτυα

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί δεν μας έχει συνηθίσει σε τόσο μεγάλα διαστήματα αφλογιστίας. Ο Μαροκινός φορ δεν έχει βρει δίκτυα απ’ τις 27 Οκτωβρίου στο Europa League και απ’ 11 Σεπτεμβρίου (!) στη Super League. Η εικόνα του στα φιλικά της Ισπανίας ήταν αρκετά ανεβασμένη και ο Μαροκινός μπαίνει ορεξάτος για τη συνέχεια της κούρσας.

Η άμυνα φωνάζει για ενίσχυση

Για τον Ολυμπιακό προκλήθηκε προβληματισμός απ’ την εικόνα της ανασταλτικής λειτουργίας και εκεί θα πρέπει οπωσδήποτε να υπάρξει ενίσχυση. Μπορεί το δίδυμο Σωκράτη-Ντόι να φαίνεται πως έχει χημεία, παρά το… χάσμα γενεών, ωστόσο ο νέος τραυματισμός του Ουσεϊνού Μπα και η επιστροφή του στα μέσα Ιανουαρίου, “φωνάζει” πως δεν βγαίνουν τα κουκιά στα μετόπισθεν!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.