ΠΑΟΚ: “Βιώσαμε ευχάριστη έκπληξη, Κύπρο σε ευχαριστούμε!” (pic)

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέφρασε εγκάρδια τις ευχαριστίες όλων των "ασπρόμαυρων" για την αντιμετώπιση που έτυχε η ομάδα το διάστημα της παραμονής της στην Κύπρο, στο πλαίσιο της χειμερινής προετοιμασίας της

Με τον πιο εγκάρδιο και θερμό τρόπο, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είπε ένα μεγάλο “ευχαριστώ” σε όλους όσοι στάθηκαν δίπλα στην ομάδα, στο διάστημα που αυτή παρέμεινε στην Κύπρο, στο πλαίσιο της χειμερινής της προετοιμασίας. Οι “ασπρόμαυροι” ευχαρίστησαν με σημερινή (5/12) ανάρτησή τους τόσο τους φίλους του “Δικέφαλου”, που έδωσαν βροντερό παρών στα τρία φιλικά στη Μεγαλόνησο, όσο και τους ανθρώπους που εξυπηρέτησαν την αποστολή για την καλύτερη διεξαγωγή του αγωνιστικού της -και όχι μόνο- προγράμματος εκεί.

Συγκεκριμένα, η σχετική ανάρτηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

“Η χειμερινή προετοιμασία ήταν μια πρωτόγνωρη κατάσταση και για τη δική μας ομάδα. Τα όσα βιώσαμε στην Κύπρο ήταν μια απίστευτα ευχάριστη έκπληξη. Είδαμε κόσμο διψασμένο για ΠΑΟΚ, αγνό και ενθουσιώδη. Τους ευχαριστούμε που σε μια στιγμή που το έχουμε ανάγκη, μας έδωσαν όλη τους τη θετική ενέργεια.

Είδαμε άρτιες εγκαταστάσεις και ευχαριστούμε την ΑΕΚ Λάρνακας και τον διευθυντή της κ. Αυξέντη Ευαγγέλου για την παραχώρηση του αθλητικού κέντρου Νικόλας Θεοδότου και το προσωπικό των εγκαταστάσεων για την συγκινητική τους αφοσίωση.

Είδαμε άρτια οργάνωση στους φιλικούς αγώνες και στην παραμονή μας εδώ, με άμεση ανταπόκριση σε όλα τα αιτήματά μας. Υπεύθυνος για αυτό ο διοργανωτής της προετοιμασίας κ. Παύλο Αντωνίου.

Εις το επανιδείν! Κύπρο σ’ ευχαριστούμε!”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.