ΑΕΚ: Πρόβα με Φερνάντες, αλλά και σημαντικές απουσίες

Το πρώτο και μοναδικό φιλικό της χειμερινής προετοιμασίας επί ολλανδικού εδάφους θα δώσει η ΑΕΚ, η οποία θα αντιμετωπίσει (13:00) τη βελγική Σερένγκ.

Μετά από μία σειρά προπονήσεων σε υψηλό ρυθμό, οι παίκτες του Ματίας Αλμέιδα θα έχουν την ευκαιρία να ξεμουδιάσουν και ο Αργεντινός προπονητής να δει πράγματα που έχει δουλέψει όλες αυτές τις ημέρες παραμονής της ομάδας στην Ολλανδία.

Αναμφίβολα το πρόσωπο του αγώνα θα είναι ο Πάολο Φερνάντες, ο οποίος θα αγωνιστεί για πρώτη φορά με τα χρώματα της ΑΕΚ – έστω και σε φιλικό παιχνίδι.

Από εκεί και πέρα, η ΑΕΚ θα στερηθεί τις υπηρεσίες αρκετών ποδοσφαιριστών της, καθώς δεν θα χρησιμοποιηθούν οι Γκατσίνοβιτς και Γαλανόπουλος λόγω κάποιων μικροενοχλήσεων, ο Μαχαίρας που υπέστη θλάση και πιθανώς ο Τζαβέλλας που δεν είναι στο 100%.

Επίσης, εκτός μάχης είναι ο ασθενής Άμραμπατ, ο ανέτοιμος Τσούμπερ και ο Ελίασον που έχει ακόμη… δρόμο, όπως και οι διεθνείς Μοχαμάντι, Χατζισαφί, Πινέδα (έχουν άδεια μετά τον αποκλεισμό του Ιράν και του Μεξικού), Βίντα και Σιμάνσκι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.