Παναθηναϊκός: Συνάντηση με Μπαλτάκο για διαιτησία

Μετά τον Ολυμπιακό, σειρά είχε ο Παναθηναϊκός να συναντηθεί με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Παναγιώτη Μπαλτάκο προκειμένου να συζητηθεί το θέμα της επαγγελματικής διαιτησίας.

Η επαγγελματική διαιτησία ήταν το βασικό θέμα συζητήσης στη συνάντηση που είχε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Παναγιώτης Μπαλτάκος με τον Γ’ Αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Λεωνίδα Μπουτσικάρη.

Οι δύο άνδρες συνομίλησαν για αρκετή ώρα για το θέμα της επαγγελματικής διαιτησίας, ανταλλάσοντας απόψεις, ενώ στην πορεία θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις και με τις υπόλοιπες ομάδες της Super League.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΠΟ:

“Σε συνέχεια των επαφών της διοίκησης της Ομοσπονδίας με τις ΠΑΕ της Super League, με αντικείμενο τον θεσμό της Επαγγελματικής Διαιτησίας, πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση του προέδρου της ΕΠΟ κ. Παναγιώτη Μπαλτάκου με τον Γ’ Αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κ. Λεωνίδα Μπουτσικάρη.

Είχε προηγηθεί συνάντηση με τους εκπροσώπους της ΠΑΕ Ολυμπιακός ενώ σύμφωνα και με την απόφαση που ελήφθη στην πρόσφατη Γενική Συνέλευση των Ενώσεων-Μελών της ΕΠΟ, θα επακολουθήσουν συναντήσεις και με τις υπόλοιπες ΠΑΕ της Super League με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων για την Επαγγελματική Διαιτησία”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.