Ολυμπιακός: Σε ποιον δεν έλειψε αυτός ο Φορτούνης;

Η αγωνιστική εικόνα του Φορτούνη αφήνει υποσχέσεις για περισσότερα όμορφα στοιχεία στο παιχνίδι του Ολυμπιακού στο άμεσο μέλλον.

Ο Ολυμπιακός την ώρα που τα βλέμματα του ποδοσφαιρικού πλανήτη ήταν στραμμένα στο Κατάρ και στις τελικές μονομαχίες του ομίλου, έπρεπε να σηκώσει για πρώτη φορά τα μανίκια στην Εστεπόνα και ν’ αντιμετωπίσει τη Χάντερσφιλντ στο πρώτο φιλικό επί ισπανικού εδάφους. Οι “ερυθρόλευκοι” φανέρωσαν στοιχεία που ομορφαίνουν το παιχνίδι τους, ενώ προσθέτουν επιλογές και φρέσκες ιδέες στον Μίτσελ εν όψει της συνέχειας της κούρσας. Ο Ισπανός τεχνικός είδε τον Μαρσέλο να ολοκληρώνει -έστω αναγκαστικά- το ματς με θετικό πρόσημο και να βρίσκεται σε τροχιά εφάμιλλη της αξίας του.

Ο Κασάμι ήταν πολύ ορεξάτος και δεν έκρυψε τη “δίψα” του να χτυπήσει την πόρτα του rotation και στα επίσημα ματς. Η μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού χρειάζεται δύναμη, ταχύτητα και ποιότητα και ο Κασάμι μπορεί να συνυσφέρει, όπως έδειξε στο φιλικό με τους Άγγλους στην Εστεπόνα. Ούτως ή άλλως ο Μίτσελ τον γνωρίζει καλά και περιμένει το… αγωνιστικό σινιάλο του 30χρονου για να τον εντάξει ξανά στα βασικά του πλάνα. Και το χθεσινό ήταν προς τη σωστή κατεύθυνση.

Το σημαντικότερο συμπέρασμα που εξήχθη απ’ το χθεσινό φιλικό είναι εκείνο της εικόνας του Κώστα Φορτούνη. Δεν είναι μόνο το γκολ ή οι χαμένες ευκαιρίες, αλλά η εν γένει ενέργεια με την οποία αντιμετώπισε το φιλικό προετοιμασίας. Ο Έλληνας μέσος έχει πικρά πείρα απ’ τις δύο προηγούμενες προετοιμασίες που συμμετείχε, όμως φαίνεται πως η διάθεση του να προσφέρει και να νιώσει ξανά ενεργός και “ενδεκαδάτος” υπερτερεί των δεύτερων σκέψεων που ίσως κάνει, λόγω των σοβαρών τραυματισμών του.

Σε ποιον δεν έλειψε λοιπόν αυτός ο Φορτούνης; Ο μεγαλύτερος game changer της σύγχονης ιστορίας του Ολυμπιακού είναι πάλι εδώ και ανεβαίνει στην κλίμακα των επιλογών του Μίτσελ. Δεν πρόκειται για έναν ακόμα Έλληνα ποδοσφαιριστή, αλλά για τον κορυφαίο της γενιάς του. Η αγωνιστική εικόνα του στο φιλικό με τη Χάντερσφιλντ αφήνει υποσχέσεις για περισσότερα όμορφα στοιχεία στο παιχνίδι του Ολυμπιακού στο άμεσο μέλλον.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.