ΠΑΟΚ: “Πρώτη” στη Λάρνακα με έμφαση στην τακτική

Ο Ρασβάν Λουτσέσκου έριξε το βάρος στην τακτική, σε ό,τι αφορά στο πρόγραμμα της πρώτης προπόνησης των παικτών του ΠΑΟΚ στη Λάρνακα, που έγινε σήμερα (29/11) - Ποιοι έμειναν εκτός και γιατί

Την πρώτη τους προπόνηση επί κυπριακού εδάφους, στο πλαίσιο του βασικού σταδίου της χειμερινής τους προετοιμασίας, πραγματοποίησαν σήμερα (29/11) οι παίκτες του ΠΑΟΚ, στη Λάρνακα. Μετά το χθεσινό φιλικό με την ισραηλινή Ασντόντ, το οποίο ουσιαστικά αποτέλεσε ξεμούδιασμα για τους “ασπρόμαυρους”, άρχισε και η εκγύμναση εν όψει της επανέναρξης της αγωνιστικής σεζόν, με τον Ρασβάν Λουτσέσκου να ρίχνει το βάρος στις ασκήσεις τακτικής.

Πρέπει να σημειωθεί ότι ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, λόγω ίωσης. Ο Ζόαν Σάστρε έκανε θεραπεία, λόγω χτυπήματος στο φιλικό κόντρα στην Ασντόντ. Ο Μάριος Τσαούσης συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας, ενώ ο Λευτέρης Λύρατζης δούλεψε μόνος στο γήπεδο. Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σχετικά με τη σημερινή προπόνηση της ομάδας:

“Μετά το πρώτο φιλικό στην Κύπρο, ήρθε η ώρα και για την πρώτη προπόνηση. Παίκτες και τεχνικό επιτελείο βρέθηκαν το απόγευμα στο αθλητικό κέντρο των ακαδημιών της ΑΕΚ Λάρνακας για ένα πρόγραμμα με έμφαση στην τακτική.

Η δουλειά ξεκίνησε με προθέρμανση και rondo. Στη συνέχεια οι παίκτες χωρίστηκαν σε γκρουπ και δούλεψαν στην αμυντική συμπεριφορά και την επιθετική λειτουργία της ομάδας, ενώ στο φινάλε διεξήχθη και οικογενειακό δίτερμα.

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ ακολούθησε ατομικό λόγω ίωσης, ενώ ο Ζόαν Σάστρε έκανε θεραπεία λόγω χτυπήματος στο φιλικό κόντρα στην Ασντόντ. Ο Μάριος Τσαούσης συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας, ενώ ο Λευτέρης Λύρατζης δούλεψε μόνος στο γήπεδο.

Την Τετάρτη (30.11) θα διεξαχθεί διπλή προπόνηση στην Κύπρο στις 10:30 και στις 17:30“.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.