Άρης: Εντοπισμένοι στόχοι, εν΄ αναμονή ανακοινώσεων

Σε τρεις θέσεις έχουν εντοπίσει οι άνθρωποι του Άρη τα κενά της ομάδας τους και απ΄ ότι φαίνεται είναι θέμα ημερών, αν όχι ωρών, να ανακοινωθούν τα ονόματα των συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών

Το βέβαιο είναι ότι έχουν εντοπιστεί οι ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν τους υπεύθυνους του Άρη για την κάλυψη των θέσεων όπου “πονάει” η ομάδα τους. Ήδη η μία περίπτωση (Νταρίντα) έχει δρομολογηθεί και μόλις οριστικοποιηθεί η συμφωνία με τον Τσέχο, θεωρείται βέβαιο ότι θα καλυφθεί με τον πλέον ιδανικό τρόπο η θέση του παρτενέρ του Ετέμπο στο χώρο του κέντρου.

Οι δύο επόμενοι στόχοι αφορούν έναν ακραίο και ένα επιθετικό. Για την πρώτη περίπτωση λέγεται ότι πρόκειται για σπουδαίο ποδοσφαιριστή που δεσμεύεται με συμβόλαιο στην σημερινή του ομάδα, αλλά μπορεί να “σπάσει” το συμβόλαιο του και να ενσωματωθεί άμεσα στις προπονήσεις των “κιτρινόμαυρων”.

Επίσης και για τον επιθετικό έχει ξεκαθαρίσει αρκετά το τοπίο. Στο κάδρο του Άγγλου τεχνικού έχουν απομείνει δύο – τρεις περιπτώσεις που μπορούν να καλύψουν τα “θέλω” του. Πρόκειται για παίκτες εγνωσμένης αξίας και ήδη οι συζητήσεις μαζί τους είναι σε προχωρημένο στάδιο.

Τα ερωτηματικά που εξακολουθούν να προβληματίζουν τον Θ. Καρυπίδη και τους συνεργάτες του, είναι αυτά των Μαντσίνι, Ιτούρμπε, Ντιόμπ και Χαϊροβιτς καθώς η άμεση αποδέσμευση τους από την ομάδα, θεωρείται βασική προτεραιότητα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.