Οφρυδόπουλος: «Η ΑΕΚ είναι η πιο εντυπωσιακή ομάδα»

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος υποστήριξε πως η φετινή ΑΕΚ είναι η εντυπωσιακότερη ομάδα του πρωταθλήματος.

Ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για την πρώτη ομάδα της Ένωσης, ενώ παράλληλα μίλησε και για την πορεία της Β’ ομάδας, στην οποία είναι προπονητής. Ο Οφρυδόπουλος μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «bwinΣΠΟΡ FM 94,6». Αναλυτικά δήλωσε:

Για τη φετινή ΑΕΚ: «Η ΑΕΚ φέτος είναι η πιο εντυπωσιακή ομάδα. Παίζει πολύ γρήγορο και πιεστικό ποδόσφαιρο, που έχει τακτική και ιδέες. Έχει καταφέρει να τα συνδυάσει ο κ. Αλμέιδα. Νομίζω πως έχει την καλύτερη εικόνα στο γήπεδο, αλλά ο Παναθηναϊκός είναι πρώτος έχοντας μεγάλη σταθερότητα. Θα δούμε πώς θα διαχειριστούν όλες οι ομάδες αυτή την πρωτόγνωρη διακοπή για το Μουντιάλ και πιστεύω πως πολλά θα κριθούν στα playoffs».

Για την ΑΕΚ Β: «Ο προπονητής πρέπει να έχει φιλοδοξίες. Να μην επαναπαύεται και να μη βολεύεται. Η ΑΕΚ Β ήταν κάτι το νέο, σε μια κατηγορία που γνώριζα. Η Super League 2 είναι μια κατηγορία… κατώτερου Θεού. Είχαμε μια εξαιρετική πορεία με καλό ποδόσφαιρο πέρσι. Δε σημαίνει ότι τα παιδιά της ΑΕΚ Β θα παίξουν στην πρώτη ομάδα. Μακάρι να παίξει ένας. Μέσα από αυτή τη διαδικασία μπορούν να βρουν το δρόμο τους στο ποδόσφαιρο, όπως έκανε ο Μιτάι που πήγε στη Λοκομοτίβ Μόσχας με 3 εκατ. ευρώ ή ο Γιούσης που πήγε στην Ολλανδία. Φέτος η στελέχωση του ρόστερ ήταν πιο δύσκολη γιατί έφυγαν πολλά παιδιά. Έστω κι αν κάναμε την πρώτη μας νίκη χθες, η εικόνα μας ήταν πολύ καλύτερη από τη βαθμολογική μας θέση».

Για τη θητεία του ως προπονητής της πρώτης ομάδας πέρσι: «Ήταν μεγάλη τιμή να μου αναθέσει ο πρόεδρος να αναλάβω κάτι σε μια πολύ δύσκολη στιγμή. Βάρος δεν ένιωσα κανένα, όταν εργάζεσαι και έχεις αυτοπεποίθηση δεν έχεις βάρος. Όταν έχεις έμπειρους παίκτες απαιτείται περισσότερο διαχείριση και τακτική γνώση, όχι τόσο εκπαίδευση. Ο προπονητής πρέπει να είναι πολύ προσαρμοστικός σε αυτά που βρίσκει μπροστά του. Οφείλεις να είσαι έτοιμος για τέτοιες καταστάσεις».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.