ΠΑΟΚ Β-Αναγέννηση Καρδίτσας 2-0: “Καθάρισε” σε πέντε λεπτά ο Τζίμας! (hls)

Ο Στέφανος Τζίμας πέρασε αλλαγή στη σημερινή (26/11) αναμέτρηση του ΠΑΟΚ Β με την Αναγέννηση Καρδίτσας στη Νέα Ευκαρπία και με δύο γκολ μέσα σε πέντε λεπτά έδωσε τη νίκη στους "ασπρόμαυρους"

Ο ορισμός του όρου “χρυσή αλλαγή” ήταν ο Στέφανος Τζίμας σήμερα (26/11) για τον ΠΑΟΚ Β! Ο 17χρονος κεντρικός επιθετικός ήρθε από τον πάγκο στο 66ο για τους “ασπρόμαυρους”, στην αναμέτρησή τους με την Αναγέννηση Καρδίτσας στη Νέα Ευκαρπία, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Βορείου Ομίλου της SL2, και σε λιγότερο από δέκα λεπτά έβαλε δύο γκολ και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του με σκορ 2-0!

Αυτή ήταν η τρίτη νίκη για τον ΠΑΟΚ Β στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Οι “ασπρόμαυροι” είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του ομίλου, με δέκα βαθμούς, καθώς έχουν και μία ισοπαλία. Όσο για την Αναγέννηση, ήταν η πρώτη ήττα για την ομάδα της Καρδίτσας, που την άφησε στην πέμπτη θέση του πίνακα, με έξι βαθμούς σε τρεις αγώνες.

Στο παιχνίδι, το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο, σε ό,τι αφορά στην απόδοση των δύο ομάδων και ποιοτικά όχι το καλύτερο δυνατό, που θα μπορούσε. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ Β ανέβασε την απόδοσή του, με τον Τζίμα να κάνει τη διαφορά με την είσοδό του στο 66ο. Κυριολεκτικά, ο νεαρός επιθετικός “καθάρισε” τη νίκη για τους “ασπρόμαυρους” μέσα σε ένα πεντάλεπτο, μετά από ασίστ του Σμυρλή στο 70ό και του Μπράντονιτς στο 74ο.

ΣΚΟΡΕΡ: 70′, 74′ Τζίμας (και τα δύο με σουτ)

ΠΑΟΚ Β (Γκαρσία): Μπαλωμένος, Τασιούρας, Γιαξής, Παναγιώτου, Μορικέλι, Ουεντραόγκο, Γρόσδης (81′ Νινούα), Μπράντονιτς (90’+3′ Δαρέλας), Σπυράκος (66′ Σμυρλής), Μελετίδης (46′ Χατζηστραβός), Πανίδης (66′ Τζίμας)

Αναγέννηση Καρδίτσας (Π. Αμανατίδης): Γκέκας, Δημόπουλος, Αναστόπουλος, Σταμόπουλος, Σκόνδρας, Κοζορώνης, Λαγός, Ριέρα (77′ Μπάλλας), Βερνάρδος, Τσβετάνοφ, Αθανασιάδης (77′ Γιάκος)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.