Συνάντηση Ολυμπιακού με Μπαλτάκο

Το θέμα της επαγγελματικής διαιτησίας και πάλι στο προσκήνιο με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να συναντώνται με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Παναγιώτη Μπαλτάκο.

Σε συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Παναγιώτη Μπαλτάκο προχώρησαν την Παρασκευή οι εκπρόσωποι του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς και Δημήτρης Αγραφιώτης.

Θέμα συζήτησης των δύο πλευρών το κομμάτι της επαγγελματικής διαιτησίας, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσουν ανάλογες συναντήσεις και με τις υπόλοιπες ομάδες της Super League.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΕΠΟ:

Σύμφωνα με την απόφαση που ελήφθη στην πρόσφατη Γενική Συνέλευση των Ενώσεων-Μελών της ΕΠΟ, ξεκίνησαν σήμερα οι συζητήσεις μεταξύ της Ομοσπονδίας και των ομάδων της Super League 1 σχετικά με τον θεσμό της Επαγγελματικής Διαιτησίας.

Στα πλαίσια αυτά, πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της ΕΠΟ κ. Παναγιώτη Μπαλτάκου και του CEO της Ομοσπονδίας κ. Ιάκωβου Φιλιππούση, με τον Γ’ Αντιπρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Δημήτρη Αγραφιώτη και τον Δ’ Αντιπρόεδρο και Γενικό Διευθυντή της ίδιας ΠΑΕ κ. Κώστα Καραπαπά.

Θα επακολουθήσουν συναντήσεις και με τις υπόλοιπες ΠΑΕ της Super League 1 με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων για την Επαγγελματική Διαιτησία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.