Άρης: Η συμβουλή που δίνει ο Τρόλιο στον Ροντρίγκες

Ο Πέδρο Τρόλιο, ο πρώην προπονητής του Εντουϊν Ροντρίγκες που ακόμη δεν έχει κάνει το ντεμπούτο του με τον Άρη μίλησε σε Μ.Μ.Ε. στην Ονδούρα για το τι του είπε

Ο Λουίς Πάλμα αυτή τη στιγμή, με το γκολ που σημείωσε στο πρόσφατο παιχνίδι του Άρη στα Ιωάννινα, είναι ο πρώτος σκόρερ του Άρη στο Πρωτάθλημα. Ο έτερος των παικτών από την Ονδούρα που έχει ο Άρης, ο Εντουϊν Ροντρίγκες (ο Αρης ανακοίνωσε την απόκτησή του τον προηγούμενο Σεπτέμβριο) δεν έχει κάνει ακόμη το ντεμπούτο του.

Με αυτό το θέμα ασχολήθηκε ιστοσελίδα στην Ονδούρα φιλοξενώντας δηλώσεις του Πέδρο Τόλιο, του Αργεντινού προπονητή που είχε στην Ολίμπια ο Ροντρίγκες πριν πάρει τη μετεγγραφή στον Άρη. 

Στο θέμα λοιπόν που υπάρχει στην Diez, ο Τρόλιο αναφέρεται και στην επικοινωνία που έχει με τον πρώην παίκτη του. Ο τίτλος του θέματος είναι: “Η προειδοποίηση που ο Πέδρο Τόλιο έδωσε στον Εντουϊν Ροντρίγκες: “Θα πας στην Ελλάδα και δεν θα είναι το ίδιο με την Ονδούρα”. 

Μέσα στο θέμα, υπάρχει αναφορά στον συγκεκριμένο αριθμό ξένων που μπορεί να έχει κάθε ομάδα στην αποστολή. Ο Τρόλιο λέει μεταξύ άλλων, ότι… “

“ξέρει τις σας λέω και γνωρίζει ότι πήγε σε μια ομάδα στην οποία ο ανταγωνισμός είναι καλός”. 

Προσθέτει: “Ο Ροντρίγκεζ είναι ήρεμος, είναι ικανοποιημένος εκεί. Του είπα, πριν φύγει, θα πας εκεί και δεν θα είναι το ίδιο με εδώ. Θα περιμένουν να παίζεις πάντα καλά και σε μέρες που θα είσαι στεναχωρημένος, να σκέφτεσαι από όπου προέρχεσαι και να προσπαθείς να το “γυρίσεις”. Τίποτε περισσότερο. Του το είπα και πριν, ως προπονητής, αν ήμουν σε μια τέτοια κατάσταση και ένας ξένος ερχόταν στην ομάδα και είχα τρεις ή τέσσερις που παίζουν καλά, μόνο αν ήταν ο Μέσι και στην προπόνηση σκόραρε πέντε γκολ”, αναφερόμενος με έναν ξεχωριστό τρόπο στον ανταγωνισμό. 

Ο Τρόλιο λέει επίσης μεταξύ άλλων και ότι: “Είναι και το ότι πήγε σε μία ομάδα που παίζει καλά και ήδη είναι άλλοι παίκτες που έχουν περισσότερο χρόνο από αυτόν”.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.