ΠΑΟΚ: Προετοιμασία στην Κύπρο, με τρία φιλικά

Οριστικοποιήθηκε το πρόγραμμα προετοιμασίας του ΠΑΟΚ, εν όψει της επανέναρξης των υποχρεώσεων μετά το Μουντιάλ του Κατάρ - Θα γίνει στην Κύπρο και περιλαμβάνει τη διεξαγωγή τριών φιλικών αγώνων

Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ, εν όψει της επανέναρξης των επίσημων υποχρεώσεων μετά το Μουντιάλ του Κατάρ, θα γίνει επί δεκαημέρου στην Κύπρο. Περιλαμβάνει, πέρα από τις καθημερινές προπονήσεις εκεί, και τρία φιλικά παιχνίδια, με αντιπάλους την Ασντόντ από το Ισραήλ, την ΑΕ Λεμεσού και τον Άρη Λεμεσού.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε σήμερα (24/11) η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

“Είναι μία σεζόν πρωτόγνωρη, ιδιαίτερη. Οι συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί από το χειμερινό Παγκόσμιο Κύπελλο, έχουν αναγκάσει τις ομάδες να μείνουν εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων για περίπου 40 μέρες κι άπαντες ψάχνουν λύσεις για να μείνουν σε φόρμα μέχρι την επανέναρξη. Κινούμενοι σε ρυθμούς καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου μετά το απαραίτητο ρεπό των τελευταίων ημερών, επιστρέφει στις προπονήσεις το απόγευμα της Πέμπτης (24.11) στη Νέα Μεσημβρία.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ επέλεξε την Κύπρο για τη χειμερινή προετοιμασία της ομάδας, στην οποία θα ταξιδέψει την Κυριακή (27.11) στις 15:45 και θα εγκατασταθεί στη Λάρνακα και το Golden Bay Hotel μέχρι τις 6 Δεκεμβρίου .

Οι προπονήσεις της ομάδας θα διεξάγονται στο αθλητικό κέντρο των ακαδημιών της ΑΕΚ Λάρνακας, ενώ η ομάδα του Ράσβαν Λουτσέσκου θα δώσει και τρεις φιλικούς αγώνες.

Στις 28.11 στις 14:30 θα αντιμετωπίσει την Ασντόντ από το Ισραήλ, την 01.12 στο Τσίρειο θα τεθεί αντιμέτωπος με την ΑΕ Λεμεσού στις 18:30, ενώ στις 05.12 θα αντιμετωπίσει στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» τον Άρη Λεμεσού, πριν την επιστροφή της ομάδας στη Θεσσαλονίκη“.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.