Βατσλίκ: «Ακόμα δεν μπορώ να κουνήσω το χέρι μου»

Ο Τόμας Βατσλίκ παραχώρησε συνέντευξη σε Μέσο της Τσεχίας και μίλησε για τον σοβαρό του τραυματισμό στον ώμο και τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη.

Στην εκπομπή της Τσεχίας «isport», ο Τόμας Βάτσλικ μίλησε για τον σοβαρό τραυματισμό του, στον ώμο. Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού εμφανίστηκε στον τηλεοπτικό φακό με ειδικό νάρθηκα και αναφέρθηκε στη παθητική φυσικοθεραπεία που ακολουθεί.

«Πηγαίνω πιο συντηρητικά, κάνω παθητική φυσιοθεραπεία. Ακόμα δεν μπορώ να κουνήσω το χέρι μου. Έκανα εξετάσεις που επιβεβαίωσαν την αναγκαιότητα της εξέτασης. Η ομάδα μου συμφώνησε να με αφήσει να κάνω το χειρουργείο στην Τσεχία. Σύμφωνα με τον γιατρό που μου έκανε το χειρουργείο ήταν πραγματικά ένας πολύ μεγάλος τραυματισμός. Τώρα είμαι σε μία διαδικασία αποκατάστασης», είπε αρχικά ο Τσέχος διεθνής.

Στη συνέχεια ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού μίλησε για το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «ερυθρόλευκων» και αντικαταστάτη του Αλέξανδρο Πασχαλάκη.

«Έπαιζε στον ΠΑΟΚ πέρυσι και μετά ήταν χωρίς συμβόλαιο και η ομάδα τον πήρε. Προσωπικά συνεχίζω να ασχολούμαι διαρκώς με την ομάδα και έχω δει τα αποτελέσματα και επίσης έχω μιλήσει με τον κόουτς.

Έχω συμβόλαιο έως το τέλος της σεζόν οπότε θα δούμε το τι θα γίνει και το πώς θα πάει. Θα πρέπει να επανέλθω ξανά στο επίπεδο που πρέπει…»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.