Ολυμπιακός: Καλοβλέπει Σισέ ο… Πέδρο Μαρτίνς

Ο Σισέ έκανε εξαιρετική εμφάνιση στο πρώτο ματς της Σενεγάλης στο Παγκόσμιο και ήδη μπήκε στην λίστα αρκετών ομάδων, κυρίως από τη Γαλλία αλλά και σε μία ακόμη, ενός φίλου από τα... όχι και τόσο παλιά.

Ο Παπέ Αμπού Σισέ βρίσκεται στο Κατάρ με την Εθνική ομάδα της Σενεγάλης και μάλιστα έκανε και την πρώτη του εμφάνιση ως βασικός, στο πρώτο ματς της Εθνικής του με αντίπαλο την Ολλανδία.

Είναι δεδομένο πως ο κεντρικός αμυντικός των ερυθρολεύκων ήταν από τους διακριθέντες και αυτό πάντα ανεβάζει τις μετοχές των ποδοσφαιριστών. Στον Ολυμπιακό ο Σενεγαλέζος είναι στην λίστα με του υπό παραχώρηση παίκτες, εφόσον βέβαια έρθει η σωστή, οικονομικά, πρόταση.

Αυτό ίσως να γίνει από την χώρα που φιλοξενεί το Παγκόσμιο Κύπελλο και μάλιστα από τον πρώην προπονητή των Πρωταθλητών, Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος τεχνικός είναι πλέον προπονητής της Αλ Γκαράφα και το… βαθύ πορτοφόλι της του δίνει την δυνατότητα να κινηθεί όπως εκείνος θέλει στις μεταγραφές και ο Σενεγαλέζος αμυντικός είναι στην λίστα του.

Είναι γνωστό από τη θητεία του στους Περαιώτες πως ο Μαρτίνς εκτιμά πολύ τον Σισέ και πως του έχει δώσει πολλές ευκαιρίες για να δείξει τις ικανότητές του. Γνωρίζοντας πως ο Ολυμπιακός με την σωστή πρόταση τον δίνει δεν είναι μακριά το σενάριο της νέας συνεργασίας των δύο ξανά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.