Slgr: Η επιστροφή Παντελίδη, ο “χορός” των προπονητών

Ο β’ γύρος θα αρχίσει με νέο πρόσωπο στους προπονητές του Πρωταθλήματος-Οι 6 ομάδες άλλαξαν τεχνικό στη σεζόν μέχρι τώρα-Ηταν 4 πέρσι και 7 πριν από δύο χρόνια

Ο Σάββας Παντελίδης επιστρέφει στο ελληνικό Πρωτάθλημα. Η Λαμία ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον 57χρονο Ελληνα τεχνικό που επιτρέφει μετά το παιχνίδι Ατρόμητος-Βόλος 1-0, στις 15/5/2021 όταν και ήταν προπονητής του Ατρόμητου.

Η Λαμία θα γίνει η 8η ομάδα με την οποία θα εμφανιστεί, προπονητικά, σε επίπεδο Α’ Εθνικής. Το πρώτο του παιχνίδι στην Α΄Εθνική το είχε κάνει με τον Πανθρακικό και ήταν το ΠΑΟΚ-Πανθρακικός 1-0, στις 26 Αυγούστου 2012, στην πρεμιέρα της σεζόν 2012-2013. 

Ντεμπούτο Αθανασιάδη που θα τον βρει αντίπαλο

Στην ομάδα της Κομοτηνής, ο Παντελίδης είχε συνεργαστεί (από τους παίκτες που και τώρα είναι στο Πρωτάθλημα) με τον Γιώργο Αθανασιάδη, τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ και τον Χουάν Μουνάφο που είναι στον Αστέρα Τρίπολης. Ο Αθανασιάδης μάλιστα το πρώτο του παιχνίδι στην Α’ Εθνική, το Πανθρακικός-Πανιώνιος 1-2 στις 27/10/2012, το είχε κάνει με τον Σάββα Παντελίδη προπονητή. Και τώρα, στην πρεμιέρα του ο Παντελίδης, στο ΑΕΚ-Λαμία, στην πρεμιέρα του β’ γύρου, θα έχει αντίπαλό του, τον 29χρονο τερματοφύλακα. 

Εκτός από τον Πανθρακικό, ο Παντελίδης στην Α’ Εθνική συνεργάστηκε και με: ΠΑΣ Γιάννινα, Λεβαδειακό, Ηρακλή, Αστέρα Τρίπολης, Αρη και Ατρόμητο. 

Εξι ομάδες άλλαξαν προπονητή 

Η Λαμία έγινε η 6η ομάδα που άλλαξε προπονητή μέχρι τώρα στη σεζόν. Ο Ολυμπιακός άλλαξε δύο φορές, με Πέδρο Μαρτίνς και Κάρλος Κορμπεράν και τώρα είναι ο Μίτσελ. Ο Βόλος έλυσε τη συνεργασία με τον Οσβαλντ Τονσό και τώρα είναι ο Μπράτσος. Ο Άρης μετά τον Μπούργος, είναι τώρα με τον Αλαν Πάρντιου. Ο ΟΦΗ έλυσε τη συνεργασία με τον Νιόπλια και συνεχίζει με τον Νταπράουσκας και ο Λεβαδειακός είχε τον Ταουσιάνη και συνεχίζει με τον Βέλιτς. 

Ηταν 4 πέρσι 

Πέρσι, στο ίδιο διάστημα, στο τέλος του α’ γύρου δηλαδή, ήταν 4 ομάδες που είχαν αλλάξει προπονητή. Η ΑΕΚ από Μιλόγεβιτς είχε πάει στον Γιαννίκη. Ο Βόλος από Αμπασκάλ είχε πάει στον Μπράτσο. Ο Ατρόμητος από Ανχελ Λόπεθ είχε πάει στον Παράσχο. Ο Απόλλων από Πετράκη είχε πάει στον Φέστα. 

Ηταν 7 πριν δύο σεζόν 

Πριν από δύο σεζόν, ήταν 7 οι ομάδες. Ο Άρης από τον Ενινγκ είχε πάει στον Μάντζιο. Η ΑΕΚ από τον Μάσιμο Καρέρα είχε πάει στον Χιμένεθ. Ο ΠΑΟΚ είχε πάει στον Πάμπλο Γκαρσία από τον Αμπέλ Φερέιρα. Ο Παναθηναϊκός από τον Ντάνιελ Πογιάτος, είχε πάει στον Μπόλονι. Η Λαμία από τον Πετράκη πήγε στον Τεννέ που έλυσε τη συνεργασία στο τέλος του α’ γύρου και άρχισε τον β’ γύρο με τον Μιχάλη Γρηγορίου. Ο Παναιτωλικός από τον Χάβο είχε πάει στον Δέλλα και η ΑΕΛ από τον Μιχάλη Γρηγορίου είχε πάει στον Γιάννη Τάτση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.