ΠΑΟΚ: Ο Iceman… ζέστανε τους “ασπρόμαυρους” οπαδούς!

Ο Ίνγκι Ίνγκασον κέρδισε τους φίλους του ΠΑΟΚ με τις εμφανίσεις του μέσα στον Οκτώβριο και αυτοί με τη σειρά τους τον ανέδειξαν πολυτιμότερο παίκτη της ομάδας γι' αυτόν το μήνα

Ο πολυτιμότερος παίκτης του ΠΑΟΚ για τον μήνα Οκτώβριο, σύμφωνα με τους φίλους της ομάδας, είναι ο Ίνγκι Ίνγκασον! Ο κύριος Iceman του “Δικέφαλου” ζέστανε τις καρδιές των “ασπρόμαυρων” οπαδών με τη γεμάτη πάθος και ένταση απόδοσή του κι αυτοί του το ανταπέδωσαν. Τον ανέδειξαν πρώτο στις προτιμήσεις τους, με ποσοστό πάνω από το 50% των ψήφων, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον έτερο πολυαγαπημένο τους την τρέχουσα σεζόν, Κάλεντ Νάρεϊ, και στην τρίτη τον Λευτέρη Λύρατζη.

Σχετικά με τον διαγωνισμό για την ανάδειξη του πολυτιμότερου του μήνα Οκτωβρίου, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει στην ιστοσελίδα της:

“Ο Ίνγκι Ίνγκασον αναδείχθηκε από το κοινό του paokfc.gr και του PAOK FC Official App ως BOX MVP Οκτωβρίου.

Τη φετινή σεζόν ο ρόλος του είναι σύνθετος. Πέρα από το προφανές, την υπεράσπιση δηλαδή της εστίας της ομάδας μας, ο Iceman έχει αναλάβει ρόλο μέντορα στους νεαρούς παίκτες που απαρτίζουν τα μετόπισθεν του συνόλου του Ράζβαν Λουτσέσκου. Μέχρι στιγμής ο Ίνγκασον έχει ανταποκριθεί στο απόλυτο και το κοινό του Δικεφάλου τον επιβράβευσε, χαρίζοντάς του το βραβείο του πολυτιμότερου για τον Οκτώβριο.

Στην ψηφοφορία για τον BOX MVP του μήνα ο Ισλανδός στόπερ συγκέντρωσε το 55,37% των ψήφων του κοινού και κατέκτησε τον ατομικό τίτλο.

Στη δεύτερη θέση έμεινε ο Κάλεντ Νάρεϊ, που ήταν και πάλι κομβικός με δύο γκολ, ενώ το βάθρο συμπλήρωσε ο Λευτέρης Λύρατζης, που είχε μία ασίστ και γενικά εξαιρετική παρουσία”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.