Τι κουβαλά μαζί του στην ΑΕΚ ο Πάολο Φερνάντες; (vid)

Ο Πάολο Φερνάντες έρχεται στην ΑΕΚ για το δεύτερο μισό της σεζόν και μαζί του κουβαλάει εξαίρετους αριθμούς που μπορούν να προσφέρουν βελτίωση σε συγκεκριμένους τομείς στη νέα του ομάδα.

Ο Πάολο Φερνάντες είναι ένας από τους παίκτες-αποκάλυψη στη φετινή Super League, έχοντας ωστόσο καταθέσει τα ποιοτικά διαπιστευτήριά του με τον Βόλο από την περυσινή σεζόν.

Ο 23χρονος Ισπανός μεσοεπιθετικός αφήνει τον Βόλο μετά από μιάμιση σεζόν για να κάνει το άλμα στην καριέρα του με τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ, η οποία ελπίζει το νέο της απόκτημα να συνεχίσει τις… υψηλές πτήσεις του και με την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Ο Πάολο Φερνάντες έρχεται σε ένα χρονικό σημείο που μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικός για την πορεία της Ένωσης στο φετινό πρωτάθλημα, διότι ο Ισπανός μπορεί κάλλιστα να καλύψει το κενό του Νίκλας Ελίασον, αλλά και αυτό του Στίβεν Τσούμπερ που λογικά θα έχει επιστρέψει με την επανέναρξη της Super League.

Στην ΑΕΚ πέραν της δεδομένης ποιότητας που κατέχει ο Φερνάντες είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να προσφέρει το απρόβλεπτο. Είναι ποδοσφαιριστής με πλούσια τεχνικά χαρίσματα και που με μια ενέργεια μπορεί να “ξεκλειδώσει” την αντίπαλη άμυνα.

Σε ότι έχει να κάνει με τους αριθμούς του στον Βόλο την τρέχουσα σεζόν, ο Φερνάντες έρχεται στην ΑΕΚ κουβαλώντας 1180 αγωνιστικά λεπτά, στα οποία έβγαλε πέντε ασίστ και πέτυχε τρία γκολ στις πιο φανταχτερές στατιστικές κατηγορίες του πρωταθλήματος.

Από εκεί και έπειτα, ο Φερνάντες έχει 21 τελικές προσπάθειες σε 13 ματς, 72 πάσες, 19 κερδισμένα φάουλ, αλλά και 66 λάθη. Λογικός αριθμός όταν η μπάλα περνάει με τόσο μεγάλη συχνότητα από τα πόδια του.

Δείτε τα φετινά πεπραγμένα του Πάολο Φερνάντες


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.