Ολυμπιακός: Ελ Αραμπί, το παιδί της… αλλαγής

Ο Ελ Αραμπί παραμένει σταθερή αξία ακόμα και αν έρχεται απ' τον πάγκο.

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί το περασένο καλοκαίρι ανανέωσε το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό και παρά τα 35 του χρόνια πήρε απ’ τη διοίκηση των Πειραιωτών ό,τι ακριβώς ήθελε για να βάλει την υπογραφή του στη νέα συμφωνία. Απ’ τη μία πλευρά μιλάμε για έναν παίκτη, ο οποίος πρόσθεσε το όνομα του στο πάνθεον των στράικερς του Ολυμπιακού έχοντας πετύχει 78 γκολ απ΄το 2019 ως το καλοκαίρι του 2022. Τη φετινή σεζόν τα πράγματα φαντάζουν διαφορετικά! Ο Ελ Αραμπί έμεινε εκτός δράσης λόγω τραυματισμού μέσα στον Οκτώβριο, την ώρα που ο Ολυμπιακός επιχείρησε φρεσκάρισμα της επιθετικής γραμμής με τους Χουάνγκ Ουι Τζο και Σεντρίκ Μπακαμπού.

Ο Μαροκινός φορ δεν πτοήθηκε, γνωρίζοντας πως θα κερδίσει τα λεπτά συμμετοχής με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Ο Ελ Αραμπί έχει αγωνιστεί φέτος σε 21 ματς με τους “ερυθρόλευκους”, αλλά έχει βρεθεί στο αρχικό σχήμα μόνο σε εννέα απ’ αυτές τις αναμετρήσεις. Ο 35χρονος αρχισκόρερ μόνο απαρατήρητος δεν έχει περάσει στα ματς που έχει περάσει στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή. Τα στατιστικά του είναι φτωχά σε σχέση με τις προηγούμενες σεζόν, καθώς σε 21 ματς μετράει τέσσερα γκολ και δύο ασίστ.

To εκπληκτικό με τον Ελ Αραμπί είναι πως κάθε φορά που μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο, βάζει την υπογραφή του. Από τα τέσσερα γκολ, τα τρία τα έχει πετύχει ερχόμενος απ’ τον πάγκο (Σλόβαν Μπρ., Ιωνικός Βόλος), ενώ και τις δύο ασίστ τις μοίρασε ως… χρυσή αλλαγή (Παναθηναϊκός, ΠΑΣ Γιάννινα). Το μοναδικό γκολ που έχει πετύχει φέτος ξεκινώντας ως βασικός είναι εκείνο απέναντι στη Φράιμπουργκ στη Γερμανία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.