Ο απολογισμός του Μάνταλου για τον Α’ γύρο της ΑΕΚ (vid)

Ο Πέτρος Μάνταλος στο περιθώριο του Ολυμπιακός-ΑΕΚ μίλησε για τη διαφορετική εικόνα της Ένωσης φέτος, ενώ έκανε και τον απολογισμό του Α' γύρου στη Super League.

Η ΑΕΚ φέτος δεν έχει καμία σχέση με την περυσινή ομάδα, παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο, ενώ έχει “χτίσει” ένα σερί 10 αγώνων δίχως ήττα με 8 νίκες και 2 ισοπαλίες σε πρωτάθλημα και κύπελλο Ελλάδας.

Ο πρώτος γύρος ολοκληρώθηκε στο -8 από την κορυφή και τον αήττητο Παναθηναϊκό, με την Ένωση ωστόσο να αφήνει πολύ καλές εντυπώσεις με το ποδόσφαιρο που έπαιξε στις 13 αγωνιστικές.

Μετά το 0-0 της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” ο Πέτρος Μάνταλος ρωτήθηκε για την εικόνα της ομάδας του και μπορείτε να δείτε την απάντησή του στην τελευταία ερώτηση του παρακάτω video:

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πέτρος Μάνταλος για την πορεία της ΑΕΚ στον Α’ γύρο της Super League και την διαφορετική εικόνα που παρουσιάζει φέτος η Ένωση:

“Σίγουρα υπάρχουν πολλοί παράγοντες για το ποδόσφαιρο που παίζει η ΑΕΚ, το χαρακτηριστικότερο που έχουμε σαν ομάδα είναι η ένταση που βγάζουμε σε κάθε παιχνίδι. Είναι αρκετοί παράγοντες. Το γήπεδο έχει φέρει παίκτες και κόσμο πιο κοντά, τον νιώθουμε δίπλα μας. Στην αρχή και μετά από μια κακή χρονιά δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει. Έχουμε πίστη στους εαυτούς μας, έχουμε πίστη στην ομάδα και νομίζω ότι βάση με την εικόνα του πρώτου γύρου είμαστε ικανοποιημένοι από το ποδόσφαιρο που έχουμε παίξει, αλλά σίγουρα όχι από τη διαφορά. Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα που δεν χάνει. Αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Εμείς θα κάνουμε τη δουλειά μας σε κάθε παιχνίδι και στο τέλος θα κάνουμε το ταμείο μας”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.