Τι περιμένει την ΑΕΚ με την επανέναρξη;

Το τέλος του Δεκεμβρίου και ο Ιανουάριος περιλαμβάνει έντεκα παιχνίδια, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, για την ΑΕΚ που θα χρειαστεί διαχείριση των παικτών της.

Το πρωτάθλημα της Super League έβαλε μία άνω τελεία με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου και λόγω του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ. Η σεζόν θα συνεχιστεί με την ολοκλήρωση του Mundial με την ΑΕΚ, αλλά και τις υπόλοιπες ομάδες, να τις περιμένει ένα ιδιαίτερα βεβαρημένο αγωνιστικό πρόγραμμα.

Η ΑΕΚ θα επιστρέψει στις προπονήσεις μετά τη δωδεκαήμερη άδεια που έδωσε ο Ματίας Αλμέιδα στις 26 Νοεμβρίου και ακολούθως θα μεταβεί στην Ολλανδία για μίνι προετοιμασία μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου.

Η επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ΑΕΚ δεν θα γίνει με το παιχνίδι πρωταθλήματος, αλλά κυπέλλου, καθώς στις 15 ή 16 Δεκεμβρίου θα παίξει στην Καισαριανή με την Κηφισιά.

Η Ένωση θα αποχαιρετήσει το 2022 με δύο παιχνίδια για το πρωτάθλημα. Στην πρεμιέρα του Β γύρου (21/12 πιθανότατα) θα υποδεχθεί στην “Αγιά Σοφιά” τη Λαμία στην πρεμιέρα του Σάββα Παντελίδη και μία εβδομάδα μετά θα βρεθεί στο Πανθεσσαλικό για το ματς με τον Βόλο για την 15η αγωνιστική (28/12 πιθανότατα)

Τα… ζόρια για την ΑΕΚ αρχίζουν με τον ερχομό του 2023, όταν τα παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο Ελλάδας θα είναι διαδοχικά και μεσοβδόμαδα.

Το πρώτο ματς της νέας χρονιάς είναι εκτός έδρας με τον ΠΑΣ στα Ιωάννινα για την 16η αγωνιστική (4/01), τέσσερις ημέρες μετά (8/1) είναι το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια, στις 11/1/23 υπάρχει η ρεβάνς κυπέλλου με την Κηφισιά, ενώ για την 18η αγωνιστική η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναιτωλικό (15/1).

Εφόσον η ΑΕΚ ξεπεράσει το εμπόδιο της Κηφισιάς θα δώσει ξανά ματς για το κύπελλο Ελλάδας, καθώς το διάστημα 17-19 θα υποδεχθεί τον νικητή του ζευγαριού ΠανσερραϊκόςΑπόλλων Πόντου.

Στις 22 Ιανουαρίου (πιθανότατα), η ΑΕΚ παίζει στη Νίκαια με τον Ιωνικό, ακολουθεί η ρεβάνς για τα προημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας (24-26/01), με τον πρώτο μήνα του χρόνου να κλείνει με τον αγώνα ΑΕΚΆρης στην “Αγιά Σοφιά” (290/01) για την 20η αγωνιστική.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ

Κηφισιά – ΑΕΚ (Κύπελλο)

ΑΕΚ – Λαμία (πρωτάθλημα – 14η αγωνιστική)

Βόλος – ΑΕΚ (πρωτάθλημα – 15η αγωνιστική)

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ

ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ (πρωτάθλημα – 16η αγωνιστική)

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός (πρωτάθλημα – 17η αγωνιστική)

ΑΕΚ – Κηφισιά (Κύπελλο – επαναληπτικός)

ΑΕΚ – Παναιτωλικός (πρωτάθλημα 18η αγωνιστική)

ΑΕΚ – Πανσεραϊκός ή Απόλλων Πόντου (Κύπελλο – προημιτελική φάση πρώτος αγώνας)

Ιωνικός – ΑΕΚ (πρωτάθλημα – 19η αγωνιστική)

Πανσερραϊκός ή Απόλλων Πόντου (Κύπελλο – προημιτελική φάση ρεβάνς)

ΑΕΚ – Άρης (πρωτάθλημα – 20η αγωνιστική)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.