Ολυμπιακός: Γιατί ο Αρίας δεν μοιάζει ιδανικό σενάριο

Οι Ισπανοί γράφουν για Σαντιάγκο Αρίας, ωστόσο ο Ολυμπιακός ψάχνει άλλου...

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση παικτών για την άμυνα, ώστε με την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων να έχει στα χέρια του ο Μίτσελ πλήρες ρόστερ για τη συνέχεια της σεζόν. Οι “ερυθρόλευκοι” εκτός από κεντρικό αμυντικό, έχουν στο στόχαστρο παίκτες και για τις δύο πλευρές της άμυνας. Στην Ισπανία η σελίδα “todofichajes” αναφέρθηκε σε ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Σαντιάγκο Αρίας, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος απ’ την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής έχει ένα πλούσιο βιογραφικό σαν δεξιός οπισθοφύλακας, αλλά παράλληλα και πολλά προβλήματα τραυμαισμών που τον έχουν οδηγήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για 406 ημέρες (!) τα τελευταία τρία χρόνια. Ο Κολομβιανός μπακ υπέστη τον Οκτώβριο του 2020 κάταγμα περόνης, ενώ τον Απρίλιο του 2022 ταλαιπωρήθηκε από βαρύ μυϊκό τραυματισμό στον πρόσθιο μηριαίο.

Προφανώς το προφίλ του δεν ταιριάζει με τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού στη συγκεκριμένη περίοδο, καθώς ο συγκεκριμένος παίκτης είναι πιθανό να παρουσιάσει νέους τραυματισμούς. Οι Πειραιώτες αναζητούν λύσεις που θα δώσουν άμεσα επιλογές στον Μίτσελ και θ’ αυξήσουν τον ανταγωνισμό στις συγκεκριμένες θέσεις.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.