Ολυμπιακός: Ο Ιν Μπομ ενθουσιασμένος με τον Χάμες (vid)

Αυτά δήλωσε ο Χουάνγκ Ιν Μπομ για τον Χάμες Ροντρίγκες και τη συνύπαρξη τους στον Ολυμπιακό.

Ο Χουάνγκ Ιν Μπομ είναι ένας απ’ τους τέσσερις παίκτες του Ολυμπιακού, που θ’ αγωνιστούν στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Ο 26χρονος μέσος θ’ αγωνιστεί στο μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού με τη φανέλα της Νότιας Κορέας και μάλιστα πρόσφατα συμπεριλήφθηκε στους παίκτες που αξίζει να δει κανείς στη συγκεκριμένη διοργάνωση. Ο Ιν Μπομ έχει βρει τον ρόλο του στον Ολυμπιακό, ως συνοδοιπόρος του Γιάν Εμβιλά στη μεσαία γραμμή των Πειραιωτών. Λίγο πριν την έναρξη του παγκοσμίου κυπέλλου, ο Ιν Μπομ ρωτήθηκε για την παρουσία του στον Ολυμπιακό, αλλά και για στη συνεργασία του με τον Χάμες Ροντρίγκες, αναφέροντας:

“Στο ελληνικό πρωτάθλημα υπάρχουν πολλές πιο αδύναμες ομάδες από τη δική μας, αλλά μπορεί να τεθείς και αντιμέτωπος με πιο δυνατές ομάδες, όπως είναι η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός. Έχουμε μεγάλη εμπειρία, παίζοντας απέναντι σε ομάδες που κατεβαίνουν και μας πιέζουν. Συνεχίζουμε να μαθαίνουμε μέσα από αυτές τις εμπειρίες. Προετοιμαζόμαστε και μαθαίνουμε διάφορα πράγματα, ανάλογα με την αντίπαλη ομάδα. Προετοιμαζόμαστε ανάλογα με τον αντίπαλο.

Επίσης, υπάρχουν πολλοί παίκτες στην ομάδα μας, μέσα από τους οποίους μπορείς να μάθεις πολλά. Ένας εξ αυτών, ο Χάμες Ροντρίγκες! Στην περίπτωση του Χάμες, αισθάνομαι πως είναι σίγουρα, πολύ ξεχωριστός ποδοσφαιριστής. Αρκεί να δει κανείς τον τρόπο που ελέγχει τη μπάλα και πασάρει. Είναι εντυπωσιακό”.

Ο Χουάνγκ Ιν Μπομ μετράει δύο ασίστ σε 16 ματς με τον Ολυμπιακό και μια εξ αυτών είναι προς τον Χάμες Ροντρίγκες στο παιχνίδι απέναντι στη Λαμία για τη 10η αγωνιστική της Super League στο “Γ. Καραϊσκάκης”. Τότε ο Χάμες σκόραρε στο 22ο λεπτό με απευθείας ψιλοκρεμαστή κεφαλιά, ύστερα από μεταβίβαση του Κορεάτη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΓΚΟΛ ΣΤΟ “0:42”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.