Ολυμπιακός: Ο Μαντσίνι και οι άλλοι

Ο Ιανουάριος είναι μακριά αλλά και τόσο... κοντά σε ό,τι αφορά τον μεταγραφικό σχεδιασμό των Πειραιωτών!

Ο Ολυμπιακός απέχει απ’ τις αγωνιστικές υποχρεώσεις, καθώς όλη η υφήλιος είναι συγκεντρωμένη στο παγκόσμιο κύπελλο που ξεκινάει το προσεχές Σαββατοκύριακό στο Κατάρ. Οι “ερυθρόλευκοι” ωστόσο τρέχουν παράλληλα τον μεταγραφικό σχεδιασμό εν όψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, αλλά και του καλοκαιριού του 2023. Πρώτος στη λίστα των προς απόκτηση παικτών είναι ο Ντανιέλ Μαντσίνι του Άρη. Ο 26χρονος μέσος απ’ την Αργεντινή βρισκόταν και στο μπλοκάκι του Πέδρο Μαρτίνς και το μεταγραφικό επιτελείο των Πειραιωτών έχει ανάψει το “πράσινο φως” για την απόκτηση του, όπως και ο ίδιος ο Μίτσελ. Από πλευράς Άρη αναζητούνται τα… ίχνη του Μαντσίνι στην Αργεντινή, όπου βρίσκεται με άδεια. Η “σιγή ασυρμάτου” του Μαντσίνι λένε πολλά για τις διαθέσεις του και τις διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό. Είναι αρκετά πιθανό ο Αμπουμπακάρ Καμαρά να πάρει και πάλι τον δρόμο προς τη Θεσσαλονίκη και τον Άρη, καθώς τον εκτιμά αρκετά ο Άλαν Πάρντιου, ως έμψυχο αντάλλαγμα για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΜΑΝΤΣΙΝΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

ΜΕ “ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ” ΤΗΝ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΙΚΟΤΗΤΑ

Ο Ολυμπιακός θα κινηθεί και για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού, καθώς υπάρχει κενό στα μετόπισθεν, μετά και τον τραυματισμό του Σωκράτη Παπασταθόπουλου. Ένα όνομα που έχει ξεχωρίσει είναι εκείνο του 30χρονου Χιλιανού Έντσο Ρόκο, ο οποίος αγωνίζεται στην Έλτσε απ’ το καλοκαίρι του 2021. Το καλοκαίρι το συμβόλαιο του με την ομάδα του Αλικάντε πρόκειται να ολοκληρωθεί και ο έμπειρος στόπερ μπορεί να διαπραγματευθεί για το μέλλον του. Στην ισπανική ομάδα μετράει 79 συμμετοχές, 1 γκολ και 2 ασίστ, καθώς είχε και προηγούμενη θητεία εκεί τη σεζόν 2014-2015. Έχει ακόμα “ένσημα” σε Χιλή, Ισπανία (Εσπανιόλ), Μεξικό και Τουρκία, οπότε έχει ευχέρεια στο να προσαρμόζεται σε νέα περιβάλλοντα και αυτό είναι σημαντικό στοιχείο για τον Ολυμπιακό, καθώς απαιτείται άμεση ενσωμάτωση στο ρόστερ.

ΔΕΙΤΕ ΜΕΡΙΚΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΤΟΥ ΡΟΚΟ

ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΝΗΣΤΗΡΕΣ ΓΙΑ ΜΠΑ

Σε ό,τι αφορά την περίπτωση της παραχώρησης του Ουσεϊνού Μπα, η Ναντ προστέθηκε στη λίστα των ομάδων που ενδιαφέρονται, μετά τα χθεσινά δημοσιεύματα περί ενδιαφέροντος της Νυρεμβέργης. Ο Ουσεϊνού Μπα αποτελεί ιδανική περίπρωση για τους Γάλλους, οι οποίοι τον παρακολούθησαν από κοντά στα φετινά ματς του Europa League και τους έκανε “κλικ”. Μπορεί να μην αγωνίστηκε κόντρα στη Ναντ, αλλά είχε δύο 90λεπτά κόντρα στη Φράιμπουργκ (στη Γερμανία αποβλήθηκε στην εκπνοή).

Ο Μπα στο επίκεντρο μεταγραφικής “συζήτησης”. ΠΗΓΗ: In Time Sports

ΤΙ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΜΟΥΝΤΙΑΛΙΚΟΙ ΣΤΙΣ… ΑΠΟΣΚΕΥΕΣ

Υπάρχει και το μέτωπο των “μουντιαλικών”. Ο Ολυμπιακός στέλνει τέσσερις παίκτες στο Κατάρ και υπάρχει πιθανότητα να φέρουν προτάσεις, ανάλογα με την προσωπική τους παρουσία, αλλά και την πορεία των ομάδων τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Πρόκειται για τους Χουάνγκ Ιν Μπομ και Ουί Τζο, Πιέρ Κούντε, Παπέ Σισέ. Οι συγκεκριμένοι παίκτες είναι ιδιαιτέρως γνωστοί στην πιάτσα των ατζέντηδων και ο Ολυμπιακός αισιοδοξεί πως θα επιστρέψουν με ανεβασμένες μετοχές στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο και γιατί όχι (;) με προτάσεις στις αποσκευές.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.