Ολυμπιακός: Δεν είναι κάθε μέρα του “αγίου” Ματιέ!

Η μετριότητα και η συνεχής απουσία των Μαρσέλο και Βρσάλικο απέναντι στη μακροημέρευση του Βαλμπουενά.

Το μέλλον του Σίμε Βρσάλικο και του Μαρσέλο είναι αβέβαιο στον Ολυμπιακό. Οι δύο σπουδαίοι ποδοσφαιριστές αποκτήθηκαν το περασμένο καλοκαίρι και οι ανακοινώσεις ενθουσίασαν τους φίλων των Πειραιωτών, ωστόσο η συνεισφορά τους μέχρι στιγμής είναι αναιμική. Ο Μαρσέλο έχει αγωνιστεί σε πέντε παιχνίδια και συνολικά 121 αγωνιστικά λεπτά. Σ’ αυτό το χρονικό διάστημα ο σπουδαίος Βραζιλιάνος δεν έχει καταφέρει να δείξει ούτε στο ελάχιστο τα προσόντα για τα οποία λατρεύτηκε στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Βρσάλικο μπήκε ελαφρώς πιο έντονα στο rotation του Ολυμπιακού, καθώς σε εννέα ματς μετράει 664 λεπτά. Αμφότεροι δεν έχουν προκαλέσει θετικό αντίκτυπο και είναι πολύ πιθανό ν΄αποτελέσουν άμεσα παρελθόν απ’ το ρόστερ του Ολυμπιακού. Η απόκτηση παικτών που βρίσκονται στο φινάλε της καριέρας τους εμπεριέχει ρίσκο. Ο ντόρος που δημιουργείται γύρω απ’ τη μεταγραφή είναι πιθανό να είναι αντιστρόφως ανάλογη της προσφοράς στην ομάδα.

Ένα παράδειγμα που έχει συνεισφέρει τα μέγιστα και έχει γράψει το όνομα του στην ιστορία του συλλόγου, είναι ο Ματιέ Βαλμπουενά. Παρά τα προβλήματα τραυματισμών και την προχωρημένη ποδοσφαιρική ηλικία (38 σήμερα), ο Γάλλος έχει φτάσει τα 136 ματς με τον Ολυμπιακό με 38 γκολ και 58(!) ασίστ. Δεν συμβαίνει κάθε μέρα αυτό, ωστόσο αξίζει το ρίσκο από πλευράς διοίκησης Ολυμπιακού, ακόμα κι αν το τέλος κάθε μεταγραφής δεν είναι αίσιο!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.