Η ΑΕΚ και το Make-a-Wish πραγματοποίησαν την ευχή του μικρού Ερμή! (vid)

Η ΑΕΚ και το Make-A-Wish Greece (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) πραγματοποίησαν την ευχή του Ερμή, που δεν ήταν άλλη από το να παρευρεθεί στα εγκαίνια της OPAP ARENA!

Ο Ερμής, μαζί με την οικογένεια του και τους Εθελοντές του Make-A-Wish Greece (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) παρακολούθησαν στις 30 Σεπτεμβρίου την ιστορική βραδιά των εγκαινίων και είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στους χώρους του νέου γηπέδου.

Το κείμενο από το Make-A-Wish Greece (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)

Όταν ο Ερμής έκανε την ευχή του, 3 χρόνια πριν, ήξερε ότι θα πρέπει να υπομείνει αρκετά χρόνια αναμονής. Το νέο γήπεδο της ΑΕΚ είχε αρχίσει να ετοιμάζεται, αλλά είχε ακόμη αρκετό καιρό μπροστά του. Η νεράιδα του, όμως, με τη βοήθεια της ίδιας της Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ., έκαναν το αδύνατο δυνατό, για να μετατρέψουν την αναμονή αυτή στην πιο γλυκιά προσμονή.

Καθ’ όλη τη διάρκεια αυτών των χρόνων, ο Ερμής, με την οικογένειά του, ήρθαν στην Αθήνα, είδαν από κοντά τα θεμέλια και τις εργασίες κατασκευής του γηπέδου και γνώρισαν τους παίκτες της ΑΕΚ για την αγωνιστική χρονιά 2021-2022. Από την επίσκεψη αυτή, ο Ερμής δεν έφυγε με άδεια χέρια. Πέρα από τις όμορφες αναμνήσεις που πήρε μαζί του, γύρισε πίσω στο σπίτι και με τη συλλεκτική μακέτα του γηπέδου! Κρατώντας τη «μινιατούρα» κάθε μέρα κοντά του, μπορούσε να ονειρεύεται την ημέρα που θα βρεθεί επιτέλους ανάμεσα στις ολοκαίνουριες κερκίδες του γηπέδου. Στο μεταξύ, η επικοινωνία με τη νεράιδα δεν είχε σταματήσει και που και που η υπέροχη μαμά του Ερμή της έστελνε τρισδιάστατους πίνακες που έφτιαχνε η ίδια!

Και η ημέρα ανακοινώθηκε! Θα ήταν η 30η Σεπτεμβρίου που το γήπεδο θα ήταν επιτέλους έτοιμο. Φυσικά, η ΠΑΕ ΑΕΚ, που όλα αυτά τα χρόνια είχε μια ιδιαίτερη αδυναμία στον Ερμή, είχε ήδη κρατήσει θέσεις για αυτόν και την οικογένειά του, που έφτασαν στην Αθήνα για ακόμη μια φορά… και συνάμα, για την πιο σημαντική φορά!

Συνοδευόμενοι από 3 ξωτικά, στις 30 Σεπτεμβρίου, έφτασαν από νωρίς στο γήπεδο. Ο κόσμος που περίμενε όλο και πλήθαινε. Φτάσαμε έξω από τον εντυπωσιακό δικέφαλο αετό, που στολίζει την είσοδο του γηπέδου, και ο ενθουσιασμός του Ερμή είχε «βάλει φωτιά» στα μάτια του! Η εκπληκτική Χριστίνα, «ξωτικό» της Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ., που όλα αυτά τα χρόνια ήταν δίπλα στον Ερμή μας και το όνειρό του, μας οδήγησε μέσα στο γήπεδο και μας έκανε μια υπέροχη ξενάγηση μέσα στις εγκαταστάσεις. Ο Ερμής πέρασε από όλους τους διαδρόμους με τις τοιχογραφίες, είδε πρώτος-πρώτος τα αποδυτήρια των παικτών της ΑΕΚ και επιτέλους, όλο το απλό, άχαρο τσιμέντο που είχε δει πριν από καιρό είχε πάρει μορφή!

Μετά από την ξενάγηση, η Χριστίνα μας οδήγησε στον χώρο από όπου θα παρακολουθούσαμε τα εγκαίνια. Περιμέναμε αρκετές ώρες, μιλώντας με τη μαμά και την υπέροχη αδερφή του Ερμή και βλέποντας την προσμονή στα μάτια του να εντείνεται λεπτό προς λεπτό. Την ίδια στιγμή, το γήπεδο σιγά-σιγά γέμιζε από κόσμο. Είχε πια βραδιάσει, όταν άρχισαν τα εγκαίνια. Ο Ερμής παρακολουθούσε με προσοχή τον τεράστιο φωτιζόμενο άνθρωπο να κινείται σε αργή κίνηση μέσα στο γήπεδο, τα χορευτικά των παραδοσιακών ποντιακών ομάδων, που «έλεγαν» την ιστορία της ΑΕΚ, τη χορογραφία των αμαζόνων και τους συγκινητικούς παλαίμαχους ποδοσφαιριστές να εμφανίζονται ένας-ένας στο φρέσκο χορτάρι του γηπέδου.

Όμως, ο Ερμής ανυπομονούσε για ένα πράγμα: τον Οδυσσέα! Η ώρα περνούσε και ο Οδυσσέας δεν είχε φανεί. «Λέτε να μην έρθει;», αναρωτιόμασταν όλοι. Τα εγκαίνια είχαν σχεδόν τελειώσει. «Ίσως και να μην έρθει τελικά», σκεφτόμασταν. Και εκεί που ετοιμαζόμασταν να φύγουμε, ο Οδυσσέας, με μια εντυπωσιακή «βουτιά», εμφανίστηκε στο πλάνο του γηπέδου! Μαζί με τον ενθουσιασμό των φιλάθλων, έφερε μαζί του και την ελπίδα στην ψυχή του Ερμή, που τον παρακολουθούσε με θαυμασμό. Ο Οδυσσέας δεν είναι άλλος από τον αετό της ΑΕΚ.

Και μαζί με τον Οδυσσέα, φύγαμε κι εμείς από το γήπεδο. Τα ξωτικά ρωτούσαν τον Ερμή πώς τα πέρασε. Και μαντέψτε! Μας έβαλε 10 στα 10 με ένα γλυκύτατο χαμόγελο! Μας είπε ότι είναι πάρα πολύ χαρούμενος και ότι η όλη εμπειρία ήταν πολύ καλύτερη από ότι την περίμενε. Το αγαπημένο του σημείο ήταν… ποιο άλλο; Ο Οδυσσέας! Ήταν και το σημείο που ανυπομονούσε να δει και να ζήσει ολόκληρη τη βραδιά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.