Πινέδα: “Χαρούμενος στην ΑΕΚ, θέλω εκδίκηση στην Ισπανία”

Ο Ορμπελίν Πινέδα ετοιμάζεται για Κατάρ με τον Μεξικανό άσο της ΑΕΚ να μιλά για το μέλλον του, αλλά και όσα έγιναν το περασμένο καλοκαίρι με τη μεταγραφή του.

Ο Ορμπελίν Πινέδα ετοιμάζεται να βρεθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ με την Εθνική Μεξικού, με τον άσο της ΑΕΚ να παραχωρεί συνέντευξη σε Μέσο της πατρίδας του και να αναφέρεται στο μέλλον του, αλλά και σε όσα έγιναν το περασμένο καλοκαίρι.

“Κατανοώντας ότι η θέση του στην Εθνική Μεξικού και κατ’ επέκταση στο Μουντιάλ του Κατάρ, ο Πινέδα το περασμένο καλοκαίρι αποφάσισε να αφήσει την Θέλτα και να βρεθεί στην ΑΕΚ όπου έχει πρωταγωνιστικό ρόλο υπό τις οδηγίες του Ματίας Αλμέιδα” αναφέρει το ρεπορτάζ το οποίο ακολούθως φιλοξενεί δηλώσεις του άσου της ΑΕΚ:

“Το καλοκαίρι υπήρχε μια πιθανότητα να επιστρέψω στο Μεξικό. Η Τολούκα, η Τσίβας, η Σάντος Λαγκούνα και η Μοντερέι με ζήτησαν, αλλά απέρριψα τις προσφορές τους. Είμαι νέος ηλικιακά και θέλω να παραμείνω στην Ευρώπη. Δεν με εκτίμησαν σωστά και θέλω να αποδείξω τι αξίζω” είπε ο Ορμπελίν Πινέδα, ο οποίος στη συνέχεια μίλησε για τη θητεία του στην ΑΕΚ και το μέλλον του λέγοντας μεταξύ άλλων:

Είμαι χαρούμενος, άνετος, ευγνώμων στην ΑΕΚ, αλλά πρόθεσή μου είναι να γυρίσω στην Ισπανία. Θέλω να επιστρέψω στην Ισπανία, αυτό θα είναι η εκδίκησή μου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.