Ολυμπιακός Β’: Επιτέλους δράση για Κασάμι και Λάιντνερ

Ο Γιάννης Οκκάς συμπεριέλαβε στην αποστολή του Ολυμπιακού Β' (12/11, 13:45) για το ματς με την Καλαμάτα τους Παϊτίμ Κασάμι και Ντορόν Λάιντνερ.

Ο Ολυμπιακός Β’ αντιμετωπίζει την Καλαμάτα το μεσημέρι του Σαββάτου (12/11, 13.45) για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2 και απ’ την αποστολή που ανακοίνωσε ο Γιάννης Οκκάς ξεχωρίζει η συμμετοχή σ’ αυτή των Παϊτίμ Κασάμι και Ντορόν Λάιντνερ. Οι δύο παίκτες είναι τα τελευταία κομμάτια του παζλ της εξίσωσης του Ολυμπιακού που απομένουν να αξιοποιηθούν.

Ο Κασάμι μόλις πριν από λίγες ημέρες επέστρεψε σε φουλ ρυθμό προπονήσεων, ενώ ο Λαίντνερ αφού έλυσε το πρόβλημα του κοινοτικού διαβατηρίου του, συμμετείχε στην αποστολή των Πειραιωτών για το ματς με τον Λεβαδειακό (αλλά έμεινε εκτός τελικής 20αδας). Την ίδια ώρα ο 20χρονος κλήθηκε απ’ τον ομοσπονδιακό τεχνικό Αλόν Χαχάν, για τα ματς του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος του Ισραήλ με Ζάμπια και Κύπρο! Για τον Μίτσελ θα είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να παρακολουθήσει τους δύο παίκτες σε αγωνιστικό ρυθμό εν όψει της χειμερινής προετοιμασίας και των υποχρεώσεων του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού Β’:

Αποστολόπουλος, Αργυρίου, Μπα, Χρυσόπουλος, Κωστή, Νταμπό, Ιμπαγάσα, Καλογερόπουλος, Καράκουτης, Κασάμι, Κατσουλίδης, Κινκουέ, Κυριαζής, Λάιντνερ, Λιάτσος, Νίκας, Νίκολιτς, Σαπουντζής, Συρμής, Βοΐλης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.