ΑΕΚ: Χειρουργείο για Τσούμπερ που χάνει το Mundial (pics)

Ο Στίβεν Τσούμπερ επέστρεψε στη δράση στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, ωστόσο την Τετάρτη πήρε την απόφαση να χειρουργηθεί στους κοιλιακούς, κάτι που σημαίνει πως χάνει το Mundial.

Ένα ακόμα σοβαρό αγωνιστικό πρόβλημα για την ΑΕΚ, καθώς μετά τον Νίκλας Ελίασον θα χάσει για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα και τον Στίβεν Τσούμπερ.

Ο διεθνής Ελβετός χαφ το τελευταίο διάστημα ταλαιπωρήθηκε από μυικές ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και παρά το ότι προσπάθησε να το αντιμετωπίσει με θεραπευτική αγωγή δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα να πάρει την απόφαση να χειρουργηθεί, κάτι που σημαίνει πως θα χάσει το Mundial, ενώ είναι άγνωστο το πότε θα τεθεί ξανά στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ, αλλά και η δήλωση του Στίβεν Τσούμπερ:

“Πριν από λίγη ώρα ο ποδοσφαιριστής μας Steven Zuber, ανακοίνωσε πρώτος ο ίδιος από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μια πολύ δύσκολη και γενναία απόφαση που χρειάστηκε να πάρει.
Ο Steven αποφάσισε να μην πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ με την εθνική ομάδα της Ελβετίας, προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση για την αντιμετώπιση του συνδρόμου κοιλιακών προσαγωγών που τον ταλαιπωρεί τους τελευταίους μήνες.
Ο Steven θα κάνει την επέμβαση άμεσα με στόχο να είναι έτοιμος να επανέλθει σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς, αμέσως μετά την ολοκλήρωση του Μουντιάλ.
Steven όλη η ΑΕΚ είναι στο πλευρό σου και σε περιμένουμε πολύ γρήγορα δυνατό κοντά μας. Ξέρουμε ποιος είσαι, πόσο ταλαιπωρήθηκες αυτό το διάστημα και πόσο θέλεις να βοηθήσεις την ομάδα στο υπόλοιπο της σεζόν!

Αναλυτικά η δήλωση του Ελβετού διεθνή άσου:
«Εδώ κι αρκετούς μήνες, έχω αντιμετωπίσει έναν τραυματισμό που δεν μου επιτρέπει να είμαι ο παίκτης που μπορώ να είμαι στο 100%.
Το να αποφασίσω να κάνω μια μικρή επέμβαση και να εγκαταλείψω ένα όνειρο, δεν ήταν εύκολο, αλλά ήταν η σωστή απόφαση για την υγεία μου.
Δυστυχώς στο ποδόσφαιρο πολύ συχνά ξεχνάς που βρίσκεσαι στην ζωή και τι έχεις ήδη πετύχει, γιατί πάντα παρακολουθείσαι και αξιολογείσαι από παιχνίδι σε παιχνίδι.
Το ποδόσφαιρο πάντα μου έδινε ελπίδα, αγάπη και κίνητρο για πολλά πράγματα στην ζωή. Είμαι ευγνώμων γι΄αυτό και θα δουλέψω πολύ πιο σκληρά για να επιστρέψω στους αγωνιστικούς χώρους το συντομότερο δυνατό!
Φυσικά, αυτή την στιγμή θα είμαι ο μεγαλύτερος οπαδός της εθνικής ομάδας, ώστε να την υποστηρίξω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο
Steven»”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.