Ολυμπιακός: “Ενδιάμεση” δοκιμασία στη Λιβαδειά!

Μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και πριν από εκείνο με την ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στη Λιβαδειά.

Ο Ολυμπιακός δοκιμάστηκε αρκετά σωματικά και πνευματικά τις τελευταίες ημέρες. Το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό είχε λάβει τον χαρακτήρα οροσήμου στη σεζόν και προφανώς η αποτυχία επικράτησης, άφησε τα σημάδια της στον σύλλογο. Υπήρξε η θετική νότα της συσπείρωσης σε φιλάθλους, αλλά και στο αγωνιστικό σκέλος. Ωστόσο παραμονεύει η πιθανότητα “ξεφουσκώματος” μετά από μια τόσο επίπονη προσπάθεια. Μάλιστα η δυναμικότητα του Λεβαδειακού είναι τέτοια που θα μπορούσε να “υπνωτίσει” τον Ολυμπιακό.

Ο Μίτσελ έχει λάβει τα μέτρα του ώστε οι παίκτες να εμφανιστούν με την ανάλογη ενέργεια και διάθεση στο συγκεκριμένο παιχνίδι, το οποίο τοποθετείται πριν απ’ την αναμέτρηση με την ΑΕΚ την προσεχή Κυριακή (13/11, 19.30). Ο Ισπανός τεχνικός δεν αποκλείεται να δώσει ανάσες σε παίκτες που έχουν συνεχόμενα παιχνίδια στα πόδια τους.

Αφού άφησε εκτός αποστολής τους Ρέαμπτσιουκ και Ντόι, αγωνιστικά λεπτά θα διεκδικήσουν οι Λάιντνερ και Καλογερόπουλος, ενώ και ο Σαμασέκου θα συνδράμει ώστε να ξεκουραστεί το ντουέτο των Εμβιλά και Ιν Μπομ. Σε ό,τι αφορά τη μεσοεπιθετική γραμμή ο Τζος Μπόουλερ θα πάρει χρόνο συμμετοχής. Το ματς με τον Λεβαδειακό θ΄αποτελέσει ένα πρόκριμα συμμετοχής και στο μεγάλο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο “Γ. Καραϊσκάκης”. Οι παίκτες που θ’ αρπάξουν την ευκαιρία στο παιχνίδι της Βοιωτίας, θα έχουν θέση και στο κάδρο του ντέρμπι.

Η παρουσία 2.500 χιλιάδων φίλων του Ολυμπιακού στη Λιβαδειά έχει επίσης τη δική της σημασία, καθώς η σύνδεση μεταξύ της εξέδρας και της ομάδας του Μίτσελ γίνεται παιχνίδι με το παιχνίδι, όλο και πιο ισχυρή. Πλέον πρόκειται για ένα κοινό ταξίδι εξέδρας και παικτών με κοινό στόχο την επιστροφή του Ολυμπιακού στην άμεση διεκδίκηση του τίτλου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.