ΑΕΚ: Νέα προβλήματα για Αλμέιδα ενόψει ΟΦΗ (pic)

Με προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ για τον αγώνα με τον ΟΦΗ στην "Αγιά Σοφιά", με τον Ματίας Αλμέιδα να αντιμετωπίζει νέα προβλήματα.

Μετά τον Νίκλας Ελίασον που χειρουργήθηκε στον αστράγαλο και θα λείψει για σχεδόν τέσσερις μήνες, ο Ματίας Αλμέιδα χάνει άλλους δύο παίκτες για το ματς με τον ΟΦΗ αρχικά και βλέπουμε για τη συνέχεια.

Ο Αργεντινός προπονητής της Ένωσης δεν έχει στη διάθεσή του τον Ντάμιαν Σιμάνσκι, καθώς ο Πολωνός χαφ ταλαιπωρείται από ίωση και έμεινε εκτός αποστολής.

Εκτός έμεινε και ο Στίβεν Τσούμπερ, ο οποίος μπορεί να έπαιξε κάποια λεπτά στο ματς με τον Αστέρα, ωστόσο ο Ελβετός αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και θα υποβληθεί σε εκ νέου εξετάσεις.

Ο Τομ Φαν Βεέρτ παραμένει εκτός καθώς είναι ανέτοιμος, ενώ ο Ντομαγκόι Βίντα συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα και έχει στόχο να προλάβει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Στην αποστολή της ΑΕΚ βρίσκονται οι: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Τζαβέλλας, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Αραούχο, Κοσίδης, Μαχαίρας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.