Ολυμπιακός: Πως ο Ιν Μπομ “όργωσε” τη Λεωφόρο!

Ο Χουάνγκ Ιν Μπομ έκανε τα πάντα στο χορτάρι του "Απόστολος Νικολαϊδης". Οι αντιδράσεις... λατρείας στο twitter.

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε παιχνίδι υπεροχής στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, παρουσιάζοντας ένα ιδιαιτέρως βελτιωμένο πρόσωπο απέναντι στον Παναθηναϊκό για την 11η αγωνιστική της Super League. Για να τα καταφέρει ο Ολυμπιακός έπρεπε να βρεθούν σε εξαιρετική ημέρα μια σειρά από ποδοσφαιριστές, όπως και έγινε. Ο παίκτης “κλειδί” για τον Μίτσελ ήταν ο Χουάνγκ Ιν Μπομ. Ο Ισπανός τεχνικός είχε προετοιμάσει γι’ αυτόν τον ρόλο τον Ιν Μπομ, δίνοντας του περισσότερες δημιουργικές αρμοδιότητες σε σχέση με τον Γιάν Εμβιλά, ο οποίος έπαιξε τον ρόλο του τελευταίου “συνόρου” πριν τη γραμμή των στόπερ των Πειραιωτών.

Το heat map του Ιν Μπομ.

Ο Κορεάτης φάνηκε να μπαίνει από νωρίς στον ρυθμό του ντέρμπι και ήταν αρκετά δραστήριος και συμμετοχικός. Ζήτησε αρκετές φορές την μπάλα, ολοκληρώνοντας το ματς με 74 επαφές. Ήταν οι περισσότερες από πλευράς Ολυμπιακού, με τον Ιν Μπομ να έχει επιφορτιστεί απ’ τον Μίτσελ με την ασφαλή μεταφορά της μπάλας προς τους μεσοεπιθετικούς με άμεσο και κάθετο τρόπο. Απ’ολους τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο ματς, μόνο ο Μπαρτ Σένκεφελντ είχε περισσότερες επαφές (76), ωστόσο πολλές απ’ αυτές ήταν παράλληλες μικρές πάσες, χωρίς ρίσκο.

Ο Ιν Μπομ είχε μια μικρή νευρικότητα με αποτέλεσμα ν΄ανοίξει μερικά κοντρόλ στο ξεκίνημα του ματς, ωστόσο όσο τα λεπτά κυλούσαν έβρισκε τον εαυτό του για να ολοκληρώσει το ματς με ποσοστό επιτυχίας στις πάσες κοντά στο 80% (47/59). Είχε δύο κλεψίματα, ενώ κέρδισε τρεις απ’ τις έξι μονομαχίες στις οποίες έλαβε μέρος. Έχασε 15 φορές την μπάλα, τις λιγότερες απ’ τους παίκτες Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού οι οποίοι συμμετείχαν στη “μάχη” της μεσαίας γραμμής. Η αντίδραση του στο φινάλε ενδεικτική του πόσο ήθελε τη συγκεκριμένη νίκη. Χωρίς ν’ ασχοληθεί με τον διαιτητή, έκατσε στο έδαφος και φάνηκε σαν να μην πιστεύει την τελική κατάληξη του ματς.

Η παρουσία του Κορεάτη και η χημεία που έχουν αναπτύξει με τον Εμβιλά, είναι ένας απ’ τους λόγους για τους οποίους ο Μίτσελ θεωρεί πως οι δυο τους μπορούν να δημιουργήσουν ένα “αχώριστο” ντουέτο στη μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού. Οι φίλοι των πρωταθλητών έχουν μια θέση στην καρδιά τους για τον Κορεάτη και πολλοί το σχολίασαν μέσω twitter.

Δείτε μερικά χαρακτηριστικά tweets:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.