Αλμέιδα: “Ευγνώμων στον Μελισσανίδη, δουλεύουμε για να είμαστε πρώτοι” (vid)

Ο Ματίας Αλμέιδα μίλησε στο Novasports.gr και τον Γιώργο Βασιλείου για την προετοιμασία της ΑΕΚ για τον Αστέρα, τη σχέση του με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, αλλά και τη διαφορά από τον Παναθηναϊκό.

Ο Ματίας Αλμέιδα στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Novasports.gr και τον Γιώργο Βασιλείου μίλησε για τη διαφορά από τον Παναθηναϊκό και τη μάχη για την πρώτη θέση, τη σχέση του με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, αλλά και το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

“Πάντα υπάρχει ενθουσιασμός και καλή διάθεση κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας. Αναλύσαμε τα δικά μας θέματα, αλλά και τον αντίπαλο” είπε αρχικά ο Ματίας Αλμέιδα και πρόσθεσε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΑΕΚ: “Είμαστε ένα γκρουπ που όλοι είναι απαραίτητοι. Όλοι πρέπει να είναι και είναι έτοιμοι για τη στιγμή που θα χρειαστεί να παίξουν“.

Ο Ματίας Αλμέιδα μίλησε για τον Αστέρα Τρίπολης και το παιχνίδι της Αρκαδικής ομάδας, αλλά και το γεγονός ότι θα συναντήσει αρκετούς συμπατριώτες του: “Δεν έχει σημασία σε ποια θέση βρίσκεται στη βαθμολογία κάθε ομάδα, σέβομαι όλους τους αντιπάλους. Δεν υποτιμώ κανέναν. Δεν τους γνωρίζω προσωπικά τους Αργεντινούς του Αστέρα, αλλά τους ξέρω αρκετά καλά. Είναι πάντα μεγάλη χαρά να συναντάς ανθρώπους από την πατρίδα σου“.

Αναφερόμενος στη συνάντηση που είχε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη στην εκδήλωση χορηγού εταιρείας, είπε μεταξύ άλλων: “Προσπαθώ να έχω εξαιρετική σχέση, με πολύ διάλογο, πάντα εχαριστώ και ευγνωμωνώ τους ανθρώπους που μου δίνουν δουλειά. Σε εμένα μου δίνουν τη δουλειά που μου αρέσει να κάνω. Είμαι ευγνώμων σ’ αυτόν τον άνθρωπο“.

Δείτε τη συνέντευξη του Ματίας Αλμέιδα:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.