Ολυμπιακός: Είναι τελικά τόσο κακός ο Μπόουλερ;

Προφανώς δεν μιλάμε για τον κορυφαίο ακραίο επιθετικό, αλλά είναι δεδομένο πως μιλάμε για έναν κανονικό ακραίο επιθετικό. Κανονικό εξτρέμ όπως λέμε και είναι μία θέση που ο Ολυμπιακός έχει ανάγκη παίκτες.

Ο Ολυμπιακός… ξεμπέρδεψε με την Ευρωπαϊκή περιπέτεια με μία ακόμη ήττα, κλεινοντας βαθιά μέσα στο χρονοντούλαπο της ιστορίας μία σεζόν γεμάτη πίκρες. Αυτό είναι ένα γεγονός που δεν αλλάζει. Το θέμα είναι αν ο Ολυμπιακός μπόρεσε να… ψαρέψει στον ωκεανό των προβλημάτων του κάτι το θετικό.

Σίγουρα η μία περίπτωση είναι ο νεαρός Ανδρέας Ντόι. Ο Ολυμπιακός βρήκε στο πρόσωπό του ένα παιδί που αν δουλευτεί σωστά και κυρίως αν γίνει σωστή διαχείρηση, έναν εξαιρετικό κεντρικό αμυντικό με την ικανότητα να παίξει και πιο μπροστά, όπως στη θέση του αμυντικού χάφ.

Στο παιχνίδι της Πέμπτης ο Μίτσελ έβαλε στην αριστερή πλευρά των χαφ τον Μπόουλερ. Ο Άγγλος, που είχε βρεθεί στο περιθώριο, ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν στο πρώτο μέρος. Γρήγορς, με εξαιρερική τεχνική αλλά και με κάποιες υπερβολικές επιλογές.

Προφανώς δεν μιλάμε για τον κορυφαίο ακραίο επιθετικό, αλλά είναι δεδομένο πως μιλάμε για έναν κανονικό ακραίο επιθετικό. Κανονικό εξτρέμ όπως λέμε και είναι μία θέση που ο Ολυμπιακός έχει ανάγκη παίκτες.

Είναι τελικά τόσο κακός ο Μπόουλερ που δεν μπορεί να έχει χρόνο συμμετοχής στο Πρωτάθλημα που οι περισσότερες ομάδες παίζουν πολύ κλειστά και παρουσιάζεται ως αναγκαία η παρουσία ποδοσφαιριστών με τα χαρακτηριστικά του Άγγλου.

Με την χθεσινή του παρουσία προφανώς δηλώνει έτοιμος να ενοεργοποιηθεί και πάλι, ιδιαίτερα τώραπ που θα αποσιάζει ο Ματιέ Βαλμπουενά εξαιτίας τραυματισμού. Κόντρα στη Ναντ ο Μπόουλερ έδειξε πως μπορεί να δώσει λύσεις και βοήθειες σε παιχνίδι που ο Ολυμπιακός “κολλάει” επιθετικά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.